Зірка фільму "Довбуш" зізнався, чому не пішов на фронт: "На мене нахлинуло" (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка художнього історичного фільму "Довбуш" Сергій Стрельніков, який раніше працював у росії, відверто зізнався, чи планував піти на фронт. Популярний український актор розповів, чи отримував повістку з військкомату. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Аліні Доротюк зірка стрічки "Довбуш" розповів, чи обдумував варіант послідувати прикладу своїм колегам, та покинути на деякий час акторську кар'єру, аби вступити до лав ЗСУ. Як виявилося, ще на початку повномаштабної війни Сергій Стрельніков ходив до військкомату, але його так і не записали у списки добровольців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як згадав актор, тоді в Івано-Франківську йому довелося простояти у черзі декілька днів. Натомість його лише поставили на облік, а після — ніхто так і не зв'язався з ним.

Я ходив до військкомату, у квітні 22-го року. Звісно, я спочатку з'їв собі пів ноги, а потім пошкутильгав до військкомату, це було в Івано-Франківську... Я пішов туди, два дні стояв у черзі, потрапив, здав документи, став начебто на облік. А потім якось... Я не знаю чому, чи то впізнали, чи знову ж таки моя медична історія їх усіх трохи смутила — у мене є проблеми з нирками, 5 операцій,

— розповів Сергій Стрельніков.

Фото: instagram.com/dovbush_movie

Варто зазначити, що актор не зупинився на цьому та вдруге звернувся до військкомату. Повторно він пішов вже у Києві, але навіть там його не записали у список добровольців. Крім того, до цього моменту Сергій не отримав жодної повістки, але не виключає, що коли-небудь він все ж таки вступить до лав Збройних сил України.

Потім на мене знову нахлинуло, я пішов до військкомату вже тут, у Києві. Мене теж розвернули. І якось поки що повістка мені не прийшла. І я не виключаю тієї можливості, що я опинюсь там,

— зазначає актор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про  найгарячіші кадри зірки фільму "Довбуш"  Даші Плахтій. У кінострічці акторка зіграла Марічку, наречену головного героя.