"Я дуже радий, що він знайшов себе в професії": колишній Міністр культури Євген Нищук розповів, чим займається його син

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишній Міністр культури та народний артист України Євген Нищук, який захищає Батьківщину на передовій, розповів, чим займається його син. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сину Нищука, якого звуть Олекса, вже 28 років. Як відомо, чоловік не захотів іти шляхом зіркового батька та не став актором.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Євгеній Миколайович  каже, не засмучується, що його син не продовжить його справу. Чоловік говорить, що нині надає багато уваги розмовам з Олексою про війну.

Він подекуди знає більше, ніж я, адже багато читає, досліджує. Ми багато говоримо на ці теми. Олекса закінчив Карпенка-Карого, факультет кінознавства. Якби син цього хотів, ми би з дружиною Оксаною підтримали його, як актори. Та він не виявляв такого бажання, хоча виріс дуже артистичним, яскравим, красивим. Має чудовий голос, акторське відчуття. Однак він все одно прийшов до театру – працює як звукорежисер, художник по світлу та відеоінженер. І я дуже радий, що він знайшов себе в професії,

- підсумував знаменитість.

Актор каже, що його близьким тяжко далося рішення піти захищати Україну на фронт. Зокрема, Нищук заявив:

Звісно, переживали. Але стримувати не могли, бо знають мене добре. Та й в нас так в родині не заведено. Благословляють та щоразу просять, щоб був обережним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як MamaRika розповіла, чому її чоловік не пішов на фронт.  За словами MamaRika, їхньому синочку Давіду, коли почалося вторгнення росії, було лише півроку, тому вона зробила все можливе, щоб коханий не йшов на війну