Понад 3,5 тисяч євро! У мережі обговорють образ мера Одеси, в якому він вшанував пам'ять жертв Бабиного Яру (ФОТО)

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сьогодні, 29 вересня,  мер Одеси Геннадій Труханов віддав данину пам'яті жертвам Бабиного Яру. У мережі вже встигли обговорити лук очільника міста та підрахували його загальну вартість.

Як виявилося, чиновник прийшов покласти квіти у кросівках та штанах Loro Piana за €790 і €750 відповідно. Піджак Труханова дуже нагадує  кашемір від італійського бренду Cesare Attolini.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що вартість такого жакета стартує від €2000 і вище. Проте, варто зазначити, що потрібної моделі в цьому кольорі знайти не вдалося, а відтак не можна стверджувати, що його піджак належить саме цьому бренду, передає телеграм-канал СЛОН.

Як підсумок, образ, який підібрав собі одеський очільник може коштувати понад  3,5 тисячі євро. І це навіть без урахування аксесуарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофєєва показала стильний образ на осінь. Артистка поділилася фото, на якому позувала в ніжно-рожевій мінісукні з колекції українського бренду Alice K. На офіційному сайті її вартість становить $155 (приблизно 5,7 тис. грн). Особливістю в'язаної трикотажної сукні є об'ємні вертикальні смужки, які оптично роблять фігуру стрункішою.