Мама-путіністка солісток дуету Anna Maria померла після звільнення в Криму: що відомо

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Померла колаборантка Лариса Опанасюк, яка довгі роки працювала на главу окупованого Криму Сергія Аксьонова. Мами солісток українського дуету Anna Maria не стало незадовго після того, як окупаційна влада вирішила її звільнити. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

5 жовтня стало відомо про смерть зрадниці України, яку було внесено до бази "Миротворця". Про це повідомило видання "Крим. Реалії" з посиланням на телеграм-канал "Mash".

Лариса Опанасюк довгі роки працювала в Раді міністрів АРК, але після російської анексії 2014 року перейшла на бік путіністів і стала колаборанткою. Відтоді вона стала членом підконтрольного кремлю уряду і працювала на главу Криму Сергія Аксьонова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як передає низка кримських ЗМІ, Лариса Опанасюк боролася з хворобою, проте не уточнюється, з якою саме. Відомо лише, що українська колаборантка померла в сімферопольській лікарні імені Семашка у віці 60 років. А незадовго до цього, у травні 2023 року, чиновниця звільнилася за власним бажанням.

Зазначимо, що Опанасюк є мамою солісток українського дуету Анна Марія. Самі артистки поки не прокоментували новину про смерть одіозної матері.

Через проросійські політичні погляди батьків, Анна та Марія Опанасюк не раз потрапляли в скандали, проте самі вони постійно показують проукраїнську позицію. У квітні 2023 року співачки нарешті відповіли на запитання "Чий Крим?" та офіційно заявили, що не несуть відповідальності за дії своїх батьків. Ба більше, коханий Анни — Ігор Сагайдачний — перебуває на передовій, де воює проти окупантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на війні трагічно загинув знаменитий український музикант Андрій Чепіль. Тіло 29-річного захисника України довгий час не могли вивезти через щільний вогонь.