Ідеальна Леся Нікітюк - це робота пластичних хірургів? Фанати запідозрили зірку у зміні зовнішності (ФОТО)

Зіркова краса

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Кожне опубліковане знаменитостями у соцмережах фото збирає як компліменти, так і критику. З останньою довелося знову зіштовхнутися Лесі Нікітюк. Цього разу підписники запідозрили телеведучу у пластичній хірургії. Детальніше про інцидент розповідаємо у цій статті на HOCHU.UA.

У своєму мікроблозі українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася новими фото, які зробила під час фотосесії у Києві. На ній вона у короткій сукні, з кучерями на голові та яскравим макіяжем позує на камеру разом з молодою дівчиною.

Прихильники телеведучої відразу засипали її компліментами у коментарях:

  • “Леся, ходіть цьомніть вашу маму! Свята жінка. Подарувала Україні таку талановиту красуню”

  • “Леся, не ходіть по вулиці, бо таку ракету може збити ППО”

  • “Леся, ви справжня українська красуня! Неймовірно гарна!” 

  • “Леся, чим старше - тим молодше. Супер”

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інша ж частина прихильників, навпаки, розкритикувала зовнішній вигляд Лесі Нікітюк. За їхніми словами, останнім часом телеведуча дуже змінилася, через що вони її не впізнають та навіть підозрюють, що вона могла скористатися послугами пластичного хірурга. Дехто з підписників вважає, що ці зміни все ж не пов'язані з пластикою, а радше зі стрімким схудненням Нікітюк та макіяжем, який вона зробила для цієї прогулянки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше телеведуча прокоментувала чутки щодо її коханого, який кинув її та втік за кордон. З цього приводу Нікітюк записала емоційне відеозвернення до своїх підписників.

Фото: @lesia_nikituk