"Смачний вокал". 18-річна українка вірменського походження довела тренерів "Голосу країни" до екстазу та розвернула всі 4 крісла (ВІДЕО)

Голос країни 13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

10 вересня відгримів другий епізод національного талант-шоу "Голос країни". Подробиці – в нашому матеріалі.

Першою на сцену європейського сезону вийшла 18-річна Майрамік Авоям з Канева. Нині дівчина проживає в Німеччині та працює в МакДональдз. Майрамік є чистокровною вірменкою, проте дівчина заявила, що несе в собі все українське, адже народилася та проживала до повномасштабної війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На "Голос" же її відправили колеги по роботі. Вони переконані, що дівчина своє майбутнє повинна пов'язати  саме зі сценою.

Кажуть мені: "Я оце думаю, коли станеш популярною, коли ти станеш зіркою, я отримаю квиток у перший ряд?. Кожного дня, коли я приходжу на роботу, кожен із них надихає мене. Вони надихнули мене прийти на "Голос",

- поділилася Авоям.

18-річна співачка вразила наставників своїм неймовірним виконанням пісні Cynthia Erivo – "Stand Up" та  розвернула усі 4 крісла тренерів. Зрештою, Майрамік зупинила свій вибір на Наді Дорофєєвій. Однак потім українка вірменського походження здивувала неочікуваним проханням. Дівчина попросила Артема Пивоварова заспівати разом з нею дуетом його мегапопулярний трек "Дежавю".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український військовий вразив проникливим виконанням пісні "Києве мій" на сцені "Голосу країни-13". У результаті учасник вирішив приєднатися до команди Дорофєєвої.