Магія народного вокалу. Чарівний дует сестер ошелешив на "Голосі країни 13" та розвернув 3 крісла наставників (ВІДЕО)

Голос країни 13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

17 вересня  відгримів 2 епізод національного талант-шоу "Голос країни" 13. Одним з найбільш ефектних виступів цього ефіру став перформанс дівочого сестринського дуету "NaYada".

Христина та Діана - рідні сестри родом Голої Пристані (Херсонщина). Дівчата співали разом усе життя, починаючи із самого дитинства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачки кажуть, що назва їхнього дуету бере свій початок від давнього грецького слова,  яким називали русалок. Дівчата кличуть себе "Водяними богинями Півдня". Сестри заявили, що прийшли  вражати наставників народним вокалом з вкрапленням сучасної музики та технік. На сцені європейського сезону "Голосу країни" 13 артистки виконали композицію "Гуляли", автором якої є популярний співак Kozak Siromaha. Під час виступу сестер до них обернулися три зіркових наставники – Юлія Саніна, Іван Клименко та Артема Пивоваров.

Потім розпочалася суперечка між трьома тренерами за прекрасні голоси сімейного дуету. Врешті-решт, Діана та Христина зупинили свій вибір на продюсері Іванові Клименку. Варто також відзначити, що Іван спродюсував трек "Гуляли", який дівчата обрала для свого конкурсного виступу. Також свого часу, зокрема завдяки шоу "Голос країни", Клименко віднайшов такий талант, як Kozak Siromaha, який нині є дуже популярним в українському шоу-бізнесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як 18-річна українка вірменського походження довела тренерів "Голосу країни" до екстазу та розвернула всі 4 крісла. Зрештою, своїм наставником дівчина обрала Надю Дорофєєву.