Вразила потужним голосом, переспівавши пісню з Євробачення: молода співачка з Чернігівщини прийшла на "Голос країни 13" (ВІДЕО)

Голос країни 13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

24 вересня на телеканалі "1+1 Україна" завершився останній епізод етапу сліпих прослуховувань вокального шоу "Голос країни 13". Відкривати ефір пощасливилося молодій співачці з Ніжина Ізабеллі Іващенко.

21-річна артистка-початківиця наразі мешкає у Великій Британії. Туди вона переїхала через вторгнення росії на територію України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перебуваючи на чужині, виконавиця не перестає прославляти рідну країну. Ізабелла створила дует  та разом з іншою артисткою дає концерти у Британії.

Коли я переїхала до Великої Британії, я зустріла музикантку зі Львова Марію. Ми подумали, що ми можемо зробити, як музиканти, в іншій країні, щоб допомогти більше розповсюджувати інформацію про Україну. Ми тижнями не виходили з кімнати та створювали програму "Звук України", робили презентацію, писали пісні англійською та українською мовами. Ми мали вже близько 30 концертів в маленьких селах та містечках Британії,

- розповіла учасниця.

На сцені "Голосу" Іващенко виконала композицію британського артиста-тіктокера, учасника Євробачення 2022 Сема Райдера - "Spaceman". Наставники шоу були настільки вражені смачним виконанням чоловічої композиції, що без роздумів обернули всі свої крісла.

Зауважимо, що Ізабелла поділилася, що була вражена від такого результату. Молода ніжинка обрала своїм зірковим тренером Артема Пивоварова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як учасниця відомого українського поп-гурту ошелешила виступом на "Голосі країни". Своїм тренером артистка обрала продюсера Івана Клименка.