Об'єднав у дует: Іван Клименко відзначився сміливим рішенням і пропустив у наступний етап "Голосу" двох учасниць

Голос країни 13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Під час 5-го епізоду вокального шоу "Голос країни 13" зірковий наставник Івана Клименко вразив глядачів та зіркових тренерів неочікуваним рішенням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, після виступу трьох учасників з команди Клименка в рамках вокальних батлів, продюсер вирішив двох артисток об'єднати в дует, аби врятувати їх обох від вильоту з шоу. Отож, авторка композицій Олександра Ройко та колишня спортсменка Оля Щербак  тепер рухатимуться разом у шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що сам виступ дівчат, які співали разом з логістом Андрієм Засіком не залишив нікого байдужим. Артисти виконали композицію талановитого виконавця  ADAM "Повільно". Свій вокал учасники супроводжували грою на укулеле.

Для Олі та Саші пропозиція від тренера стати гуртом була дуже несподівано. Проте,  заради участі в проєкті, дівчата погодилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як учасники з команди Івана Клименка на сцені "Голосу країни 13" вразили тренерів та глядачів колаборацією пісень гуртів "Maneskin" та "Go_A". Зірковий продюсер обрав учасницю, яка далі буде боротися за перемогу у шоу.