"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитись 1 випуск від 26.08.2023

Мастер Шеф

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Здається, зовсім недавно ми обговорювали закінчення 4 сезону"МастерШеф. Професіонали", і ось на екрани знову повертається улюблене багатьма українцями шоу. Де подивитися 1 епізод нового 12 сезону "МастерШеф" та які випробування чекають на учасників на самому початку? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Вже завтра, 26 серпня, найкращі кулінари-аматори зберуться на головній кухні країни, щоб взяти участь у новому сезоні "МастерШеф" та приміряти білі фартухи. Кожен учасник демонструватиме, що за допомогою сили мрії можна досягти будь-яких висот. А йти вперед та вдосконалювати майстерність їм допомагатимуть незмінні судді — Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У першому випуску учасники здивують глядачів автентичними кулінарними шедеврами, які судді ніколи раніше не куштували. Наприклад, стравою під назвою "сніданок Банцерівця", яке вразить навіть самого Ектора.

Фото: stb.ua

Крім того, учасники виявлять сміливість та ризик, представивши рецепти на рівні зіркових ресторанів Мішлен. Дехто вирішить згадати своє коріння і подасть суддям базові страви з мінімальним використанням складних технік. Хтось згадає, як готував на маленькому пальнику у повній темряві та вирішить повторити це під час кастингу.

У 1 випуску 12 сезону "МастерШеф" ви також дізнаєтесь, кому вдалося відкрити свою першу кондитерську у 15 років, а ще почуєте історію виживання в окупованому Маріуполі, яка доведе судді проєкту до сліз.

Дивіться 1 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-12" 26 серпня о 19:00 на сайті "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в Мережі викликала фурор новина про те, що фіналіст "МастерШеф" Гриценко опублікував романтичне фото з суддею шоу Мартиновською. Він назвав Ольгу богинею і розповів, які між ними стосунки.