Білі фартухи та можливість боротися за перемогу: хто потрапив на проєкт "МастерШеф"-12 у 1 випуску

Мастер Шеф

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Відбулася довгоочікувана прем'єра дванадцятого сезону кулінарного проєкту "МастерШеф". Цієї осені найкращі кулінари нашої країни знову доведуть, що за допомогою сили мрії можливо досягти будь-яких висот. На кастинг прийшли учасники, чий кулінарний талант допоміг вижити під час війни. Крім того, для деяких із них кухня стала символом віри у свій шлях. Хто отримав білі фартухи в першому випуску дванадцятого сезону проєкту "МастерШеф"? Подробиці можна дізнатися у нашій статті.

Дмитро Давиденко (Сіетл, США)

Щойно розпочалася повномасштабна війна Діма повернувся до України, щоб приєднатися до ЗСУ. А після того, як звільнили Київську область, відкрив у церкві батька пункт для переселенців. Суддям він презентував плов під назвою "Сніданок Бандерівця".

Ірина Давиденко (Київ)

У 20-річному віці Іра вирішила переїхати зі столиці до Канева, де жив сам Тарас Григорович Шевченко. Вона юбить експерименти в кулінарії та замінює класичні спеції на українські.

Коля Петровський (Львів)

Коля працює консультантом з соціальних питань і любить готувати. На шоу він показав давню українську страву — шпундру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юля Лисенко (Маріуполь)

Юлі довелося пережити жахи окупації та побачити на власні очі, як росія руйнує її рідний Маріуполь. На щастя, їй вдалося поїхати до Грузії, проте дівчина вирішила повернутися в Україну і зайнятися кулінарією. Суддям вона презентувала запеченого голуба, який врятував їй життя.

Ілля Харламов (Київ)

Ілля поборов ожиріння і тепер веде блог про правильне харчування, на який підписано понад 243 тисячі людей. Для кастингу він приготував філе-міньйон зі спаржею, горошком та бататовим пюре.

Тетяна Штайнбрунн (Віссембург, Франція)

Тетяна має ресторан ельзаської кухні у Франції. А на проєкт "МастерШеф" вона прийшла, щоб здобути більше досвіду та знань.

Дар'я Мельник (Київ)

Ви вже могли бачити Дар'ю. Ця дівчина брала участь у першому сезоні "МастерШеф" і повернулася у 12 сезоні, щоб здобути перемогу.

Саша Козярчук (Клесов)

Сашко здивував суддею незвичайним блюдом із "дарів лісу". А також отримав два "так" і потрапив до популярного кулінарного проєкту.

Вікторія Науменко (Вінниця)

Вікторія — державний службовець. А ще вона любить готувати. Для кастингу Вікторія приготувала японський бісквіт з кокосовим молоком, чорничним гелем з лаймом.

Наталія Ляхович (Перегинське, Івано-Франківська область)

Наталя у 1 випуску 12 сезону "МастерШеф" представляла культуру Бойків. Для кастингу вона приготувала улюблену страву Івана Франка – гопку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оксана Шевченко (Харків)

Оксана працювала 25 років у поліції. А тепер бере участь у найпопулярнішому кулінарному шоу країни.

Ольга Рябенко (Київ)

Мама чотирьох дітей обожнює подорожувати та пізнавати різні культури світу. Суддям вона презентувала телячі мізки з грибами та соусом мадера.

Роман Нестерук (Буча)

Роман застав перші дні війни вдома, але, на щастя, разом з родиною зміг евакуюватися. Тепер він втілює свою мрію у реальність на найпопулярнішому кулінарному шоу країни.

Катерина Дашевська (Варшава, Польща)

Катя вже брала участь у першому дитячому сезоні кулінарного шоу "МастерШеф". Тепер дівчина випробовуватиме свої сили вже в новому амплуа.

Юлія Марковецька (Рівне)

Юля володіє кейтеринговою компанією. А ще любить готувати, тому вона вирішила спробувати себе на проєкті.

Валерія Матрохіна (Харків)

Лера захоплюється стретчингом і кулінарією. На кастинг вона принесла філе качки, батат у вигляді пюре та соусу.

Руслан Батильчук (Житомир)

У свої 19 років Руслан керує кухнею. А в 15 він відкрив своє перше кафе.

Анна Скачко (Одеса)

Анна вразила суддів не лише своїм кулінарним талантом, а й бажанням навчитися більшого.

Катерина Радченко (Бердянськ)

Катя поєднує духовний розвиток та кухню. Любить готувати та вивчати нові рецепти.

Крім того, судді надали шанс наступним учасникам: Олені з карпатського містечка, яка приготувала лігенці; Богданові, професійному юристу; Кирилу, організатору дитячих садків із Дніпра; Миколі, стендап-коміку, який також пройшов далі та змагатиметься за місце у двадцятці у другому випуску; Мирославі із Закарпаття; Артему з Донецька; Івану з Луганської області; Марині із Києва; Петру із Зарічного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в Мережі викликала фурор новина про те, що фіналіст "МастерШеф" Гриценко  опублікував романтичне фото  з суддею шоу Мартиновською. Він назвав Ольгу богинею і розповів, які між ними стосунки.