"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитись 2 випуск від 02.09.2023

Мастер Шеф

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже цієї суботи, 2 вересня, на каналі СТБ вийде другий випуск кулінарного шоу "МастерШеф"-12. Перший відбірковий етап позаду, але перед учасниками ще кілька викликів, адже починається боротьба за місце в у двадцятці. Де подивитися другий епізод нового 12 сезону "МастерШеф" та які випробування чекають на учасників? Розповідаємо на HOCHU.ua!

"Слава Україні" — це не просто національне вітання, а й головне завдання для всіх учасників "МастерШеф". Вся робота кухарів на кухні має служити для однієї мети — просування та збільшення слави України. Судді вимагають лише одного — бути гідними називатись українськими кухарями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окупанти прагнули не тільки захопити наші землі, а й вкрасти культурні цінності, включаючи кулінарні. Проте борщ, вареники та сирники залишаються справжніми українськими стравами. Відомо, що сирники від Володимира Ярославського вважаються одними з найкращих в Україні. У 2 випуску "МастерШеф" учасники отримають шанс повчитися у цього суворого судді. Але в них буде лише одна спроба, тому що той, хто не впорається, вирушить додому.

Фото: "СТБ"

Поки Володимир буде ділитись своїм секретним рецептом сирників, Ектор та Ольга підготують кілька сюрпризів для майбутніх випробувань. Отримати інгредієнти для сирників виявиться не так просто, тому що учасники мають продемонструвати навички фермерства.

Крім того, на початковому етапі учасники перевірятимуть свої смакові рецептори та проходитимуть випробування у командному форматі. Впевнені, це буде дуже цікаво!

Дивіться 2 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-12" 2 вересня о 19:00 на сайті "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в Мережі викликала фурор новина про те, що фіналіст "МастерШеф" Гриценко  опублікував романтичне фото  з суддею шоу Мартиновською. Він назвав Ольгу богинею і розповів, які між ними стосунки.