Повний список учасників "МастерШеф-12": дізнайтеся, хто увійшов до двадцятки найкращих кулінарів країни

Мастер Шеф
2 343

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ділимося повним списком учасників 12 сезону "МастерШеф". Хто увійшов до двадцятки найкращих кулінарів країни? Розповідаємо подробиці про кожного учасника шоу в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

У 2 випуску "МастерШеф-12" пройшли перші випробування, після яких журі проєкту виділили двадцятку найкращих кулінарів. Хто вони — кулінари-самоуки та шеф-кухарі, які боротимуться за перемогу в шоу? Дізнайтесь далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артем Пересков

(34 роки, Київ)

Власник мереж кав'ярень, який з дитинства мріяв стати кухарем і навчався кулінарії за програмами Джиммі Олівера. З перших днів повномасштабної війни він готував їжу для військових.

Ольга Рябенко

(38 років, Київ)

Ольга мати чотирьох дітей, яка цього року через війну переїхала до Чорногорії, а потім повернулася до Києва. Вона вже має досвід у кулінарії, бо вчилася в кулінарній школі Ольги Мартиновській. Оля любить подорожувати та вивчати культуру різних країн.

Ірина Давиденко

(23 роки, Канів)

Іра переїхала жити з Києва до Канева, щоб своїм прикладом показати, що треба розвивати маленькі міста. У Каневі Ірина планує відкрити ресторан автентичної Черкаської кухні, а на проекті хоче дивувати суддів своїми авторськими спеціями.

Роман Нестерчук

(33 роки, Буча)

Роман готував з дитинства, але під час війни вирішив активно допомагати ЗСУ та мирним жителям з їжею. Після звільнення Київської області виявилось, що росіяни розбомбили будинок чоловіка. Тепер він планує втілити свою мрію та стати професійним кулінаром.

Юлія Марковецька

(38 років, Рівне)

Юлія виховує двох дітей. До карантину вона мала свою чебуречну, а зараз продає м'ясо.

Олександр Козярчук

(24 роки, Рівне)

Сашко навчався у Рівненському коледжі за спеціальністю харчових технологій, а також грав у Одеській лізі сміху. Тепер він вирішив слідувати за своєю мрією та стати видатним кулінаром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Руслан Батильчук

(19 років, Житомир)

Ще в дитинстві Руслан почав займатися кулінарією. У 13 років він працював у пекарні, де робив торти та тістечка. Нині він працює завідувачем виробництва у пекарні, де керує штатом у 12 осіб.

Іван Пєший

(34 роки, Київ)

Іван працює офіціантом у винному закладі "Vino e Cucina", а також любить готувати страви італійської кухні. На шоу він прийшов, щоб подолати страх і стати професіоналом у цій сфері.

Оксана Шевченко

(56 років, Харків)

Пенсіонер Національної Поліції та підполковник Оксана Шевченко вирішила втілити свою мрію та стати видатним кулінаром. На шоу вона планує не лише здобути перемогу, а й новий досвід.

Валерія Матрохіна

(24 роки, Харків)

Валерія викладає танці та стретчинг, а ще готує з 17 років. На шоу прийшла, щоб здобути новий досвід і довести, що може скласти конкуренцію навіть професіоналам.

Марина Швець

(23 роки, Київ)

Марина навчалася на кухаря і мала досвід у ресторанному бізнесі. Наразі дівчина ніде не працює.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ілля Харламов

(40 років, Київ)

Блогер, кулінар, власник магазину китайського чаю... "МайстерШеф" для Іллі – це новий виклик.

Тетяна Штайнбрунн

(41 рік, Вісембург, Франція)

Власниця ресторану у Франції, зараз хоче здобути більше навичок у кулінарії. Цікаво, що коли почалася війна, Тетяна приймала біженців з України, а ресторан годував їх безплатно.

Вікторія Науменко

(32 роки, Вінниця)

Переможниця чемпіонату України з сумо зараз у декреті. Віка любить робити солодощі на замовлення, однак її чоловік і тато проти того, щоб вона займалася кулінарією.

Петро Федюшко

(22 роки, Рівне)

Петя працює аналітиком бізнесу, а смачно поїсти та готувати – це його хобі. Від участі у "МастерШеф" хоче здобути досвід для відкриття власного закладу.

Микола Петровський

(27 років, Львів)

Микола довго працював офіціантом, але любив готувати. Мріє про свій ресторан із відкритою кухнею, де приготування буде частиною перформансу.

Дмитро Давиденко

(41 рік, Сіетл, США)

Бізнесмен відразу купив квиток і прилетів до України, як тільки почалася війна. Він не любив готувати, але побачивши "МастерШеф" захопився кулінарією і захотів взяти участь у шоу.

Анна Скачко

(41 рік, Одеса)

Аня організатор клубу "Холостяк" для людей, які мріють знайти свою пару. Сама ж дівчина мріє стати професійним кулінаром та перемогти у шоу.

Мирослава Пекарюк

(Ділове, Закарпаття)

Мирослава любить готувати м'ясо та салати, а також експериментувати зі смаками. Вона мріє видати свою кулінарну книгу.

Катерина Радченко

(26 років, Дрогобичі)

Катя нумеролог і таролог. Розкинувши карти, вона побачила, що найближчим часом на неї чекають великі зміни в житті. Як виявилося, йшлося про проєкт "МастерШеф".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в Мережі викликала фурор новина про те, що фіналіст "МастерШеф" Гриценко  опублікував романтичне фото  з суддею шоу Мартиновською. Він назвав Ольгу богинею і розповів, які між ними стосунки.