Ніколь Кідман зачарувала шанувальників незвичайною сукнею зі стрічок (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Нещодавно ми показували рожеву сукню, в якій Ніколь Кідман підкорила всіх гостей Відкритого чемпіонату США з тенісу. Тепер же вона приміряла незвичайний образ у ніжно-блакитному кольорі. Який вигляд мала оскароносна акторка - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

У вівторок, 12 вересня, акторка Ніколь Кідман з’явилась на благодійному гала-вечорі “Caring for Women” у Нью-Йорку. Метою світського заходу було зібрати гроші для жінок, які стали жертвами домашнього насильства.

Для свого публічного виходу Кідман обрала сукню зі стрічками від скандального бренду Balenciaga. Так, минулого року його звинуватили у пропаганді дитячого порно та сексуалізації тіла через використання дітей у своїй промокампанії. Більшість зірок припинили співпрацю з модним будинком, проте Ніколь Кідман до цього списку не увійшла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього вечора на акторці було ніжно-блакитне вбрання з колекції осінь-зима 2023 - сукня зі стрічок, без бретелей та з бантом на талії. Доповнила свій образ Ніколь “оперними” чорними рукавичками, чобітками блакитного кольору та діамантовими прикрасами. Своє біляве волосся вона зібрала у хвіст та зробила легкий макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Перед камерами фотографів акторка позувала разом з іншими зірковими гостями. Серед них - Кім Кардашян, Сальма Гаєк, Олівія Вайлд, Опра Вінфрі та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images

Нагадаємо, раніше Ніколь Кідман на Met Gala-2023  повторила образ  19-річної давнини. Вона з'явилась у легендарній рожевій сукні від Chanel.

Фото: Getty Images