Віндзори в гостях у Макронів: елегантні образи першої леді Франції та королеви Камілли (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Король Чарльз III та королева Камілла прибули з триденним візитом до Франції. З цього приводу у цій статті ми зібрали найкращі образи британської королеви та першої леді Франції. 

Британські монархи здійснили свій перший державний візит до Франції. Так, 20 вересня їхній літак прибув до аеропорту Орлі, після чого королівське подружжя відправилося до Єлисейського палацу.

Королева Камілла була вбрана в рожеву сукню-пальто з вовняного крепу від Fiona Clare, на голові в неї був капелюх-пігулка з візерунком у вигляді листя від Philip Treacy, а в руках - сіра сумка від Charlotte Elizabeth. Королева доповнила свій образ перлинним намистом, а також сережками-кліпсами.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Французьке подружжя, Еммануель і Бріжит Макрон, зустріло короля Чарльза III та королеву Каміллу біля Тріумфальної арки. Для цієї зустрічі перша леді Франції обрала темно-синю сукню-футляр та вкорочений жакет із золотими ґудзиками у формі морських якорів від Saint Laurent. На ногах у Макрон були чорні гостроносі туфлі на шпильках.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Цього ж вечора у Дзеркальній залі Версальського палацу відбувся державний банкет на честь офіційного візиту британських монархів. Бріжит Макрон вбралася в темно-синю довгу сукню з прозорими рукавами, прикрашену камінням на комірі, манжетах та лінії талії. Доповнювали образ шкіряні темно-сині туфлі на шпильках і клатч. З прикрас на Бріжит були коштовні сережки, каблучки, браслет та годинник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Щодо королеви Камілли, вона обрала довгу синю сукню з накидкою від Dior, яку поєднала з темно-синіми замшевими туфлями від Eliot Zed і сапфіровими прикрасами нині покійної королеви Єлизавети II.

Фото: Getty Images

Наступного дня королева Камілла і Бріжит Макрон відвідали прийом в Національній бібліотеці з нагоди заснування нової британсько-французької літературної премії. Перша леді Франції була одягнена в червоний твідовий піджак у стилі Chanel та чорні штани. Водночас Камілла віддала перевагу чорно-білій сукні з візерунками, на яку зверху одягнула приталене біле пальто, прикрашене брошкою.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що королева Летиція вразила сукнею та незвичайною зачіскою під час походу в театр. Пропонуємо вам подивитися на образ, який цього вечора приковував до себе всі погляди.

Фото: Getty Images