Затьмарили всіх! Кім Кардаш'ян з мамою показали ідеальні образи на модному заході (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Кім Кардаш'ян, чия білизна врятувала її фанатку від убивства, разом з мамою насолоджувалась переглядом модного показу у Парижі. Мати та донька показали майже однакові луки, які вражали своєю гламурністю та водночас лаконічністю. 

Днями у межах Тижня моди у Парижі відбувся показ Victoria Beckham весна-літо 2024. Гостями модного заходу стали зірка реаліті-шоу і бізнесвумен Кім Кардаш'ян та її мама Кріс Дженнер.

Фото: Getty Images

Для свого виходу Кім вибрала довгу ніжно-лавандову шовкову сукню-комбінацію на тонких бретельках та з глибоким декольте. Свій образ знаменитість доповнила лаконічними босоніжками на підборах та масивними прикрасами. Своє темне волосся вона уклала в легкі локони, а також зробила макіяж з яскравими рум’янами та блиском на губах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Відмітимо, що її мама, Кріс Дженнер, не відставала від доньки. Вона вбралася в ідентичну сукню, але чорного кольору, яку доповнила курткою та кольє з дорогоцінним камінням.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що фанати "Американської історії жахів"бойкотують новий сезон. А точніше - участь у ньому Кім Кардаш'ян. Що сталося - розповідаємо у цій статті.

Фото: Getty Images