Нова колекція Андре Тана, присвячена жіночому лону, стала сенсацією на Тижні моди у Парижі

Новини ТВ-шоу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

1 жовтня в рамках Тижня моди у Парижі відбувся показ нової колекції RDNT, бренда Андре Тана. Колекція з символічною назвою "Birth of the Universe" викликала справжній фурор у публіки, а на показі були помічені зіркові гості та інфлюенсери зі всього світу. Деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Демонстрація відбулась в знаменитому замку La Maison de l'Amérique Latine в самому центрі Парижа, на бульварі Сен-Жермен. Свого часу там проходили покази колекцій Valentino, Yves Saint Laurent, Dior та інших ключових модних брендів. На подіум цього вечора вийшли всесвітньо відомі українські супермоделі – Аліна Байкова, Ірина Кравченко та Евеліна Мамбетова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

RDNT — це бренд в екосистемі дизайнера Андре Тана, якій відносять до категорії streetwear та стійкої моди (sustainable fashion). Речі RDNT постійно потрапляють в поле зору закордонних ЗМІ завдяки яскравому поєднанню останніх трендів вуличної моди з еко-матеріалами та важливим соціальним меседжам, що супроводжують кожен новий дроп чи колекцію.

Нова колекція "Birth of the Universe", презентована на Тижні моди в Парижі, не стала виключенням. Тематично вона присвячена процесам виникнення нового життя на Землі, еволюції та оновлення. В серці колекції — зображення жіночого лона, в його священно-містичному значенні, як символ захопливої подорожі під назвою "життя" та взаємопоєднаності всіх без виключення живих істот.

Речі з колекції репрезентують дух часу та запити нового покоління. "Birth of the Universe" пропагує стиль, в якому поєднуються виняткова функціональність та зручність, а мінімалістичні та футуристичні дизайни допомагають носіям краще висловити самих себе.

Світ зазнає значних змін. Глобальне потепління, стихійні лиха, пандемії, економічні кризи та руйнівні війни впливають на всіх нас і змушують шукати відповіді на складні питання. Як українці, ми особливо сильно це відчуваємо. Водночас з цим у глобальному масштабі трансформується наш спосіб роботи, життя та спілкування. Разом з RDNT я запрошую всіх сприйняти ці зміни, долати всі випробування долі та перешкоди. І сподіваюсь, що одяг, який ми з любов'ю робимо в RDNT, допоможе відчувати себе краще в ці турбулентні часи,

— каже Андре Тан.

Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Андре Тан підказав, як легко створити модний осінній образ 2023 . Модельєр розповів, які базові елементи для цього потрібні та як їх поєднувати.