Вишукана Сара Джесіка Паркер з чоловіком пройшлася червоною доріжкою у Нью-Йорку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Сара Джесіка Паркер, яка раніше прийшла на благодійний захід у смарагдовій сукні з величезним спокусливим розрізом, знову вразила своїм вишуканим стилем. Цього разу для свого виходу зірка серіалу “Секс і місто” обрала елегантну чорну сукню, яку поєднала з туфлями різного кольору. Показуємо ближче образ зірки у цій статті на HOCHU.ua.

Вчора, 5 жовтня, Сара Джессіка Паркер з чоловіком Метью Бродеріком з’явилась на червоній доріжці щорічного гала-вечора New York City Ballet в театрі Девіда Х. Коха. Подружжя мало дуже гармонійний вигляд і радо позувало фотографам.

Зірка серіалу “Секс і місто” обрала розкішну чорну мідісукню з пишною спідницею від Carolina Herrera. Вбрання мало опущену лінію плеча, вирізи спереду та рукава три чверті. Доповнювали образ блискуча сумка з короткими ручками та босоніжки різних кольорів від SJP (бренд належить акторці). Своє волосся Паркер зібрала назад, прикрасивши зачіску чорним бантом, та зробила вечірній макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Шакіра блиснула пружним декольте у маленькій чорній сукні. Тільки-но погляньте, який спокусливий вигляд мала співачка!

Фото: Getty Images