Недешеве задоволення: "Слуга народу" Лариса Білозір з'явилася у ПАРЄ з сумочкою за 104 тисячі гривень (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У Мережі всі обговорюють новий образ народної депутатки України Лариси Білозір, яка нещодавно похрестила свого сина Матвія. "Слуга народу" відвідала відкриття ПАРЄ, де засвітила брендову сумку за 104 тисячі гривень. Фото та подробиці ви знайдете в нашому матеріалі.

Лариса Білозір прийшла на відкриття осінньої сесії ПАРЄ у складі української делегації. Все б нічого, але багатьох користувачів Мережі здивував той факт, що на події народна депутатка побувала з дорогою сумкою від відомого модного будинку Louis Vuitton.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дорогий аксесуар, яким прикрасила свій скромний образ Білозір, засвітила її колега Марія Мезенцева, адже сама Лариса опублікувала фото, де вона позує без люксової сумки. Як повідомляє телеграм-канал "Слон", це сумка Onthego з нової колекції бренду Louis Vuitton. Ціна такого виробу становить 2,7 тисячі євро або 104 тисячі гривень. Погодьтеся, далеко не кожна українка може дозволити собі таку річ.

Фото: телеграм-канал "Слон"

До речі, це не перший випадок, коли Лариса Білозір "ховає" свої дорогі речі. Наприклад, у травні вона фотографувалася у Верховній Раді, попередньо знявши з себе дорогі браслети від Cartier та Van Cleef & Arpels, які обійшлися їй більш ніж в 10 тисяч євро. Однак колега Марія Мезенцева і в той раз "підставила" її, опублікувавши фото, де ці розкішні аксесуари видніються на руці Білозір.

Фото: телеграм-канал "Слон"
Фото: телеграм-канал "Слон"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що не лише жінки люблять дорогі речі. У вересні Дмитро Кулеба  з'явився на зустрічі  з німецьким політиком у піджаку за 100 тисяч гривень!