Цей секретний інгредієнт зробить звичайні макарони неймовірно смачними: без додавання солі

Рецепти

Юлія Бражнік

Журналістка

Ми часто готуємо страви так, як нам розповідали бабусі, мами, як ми навчилися їх готувати у гуртожитку чи підглянули у друзів. У такий метушливий час рідко вдається поекспериментувати на кухні й приготувати стару улюблену страву якось по-новому. До того ж на експерименти не завжди є гроші.

Але що робити, коли у холодильнику практично нічого немає, а на вечерю потрібно щось приготувати? І так, щоб було смачно та ситно! Портал MCcormick опублікував рецепт, з яким навіть звичайні макарони набудуть особливого пікантного смаку. Вам навіть не потрібно готувати до них м'ясо чи рибу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як смачно приготувати звичайні макарони

Якщо в холодильнику нічого немає, то навіть звичайні макарони можна приготувати смачно і оригінально.

Що знадобиться:

  • будь-які макарони

  • томатний соус

  • половина лимона.

Як приготувати:

  1. Спочатку потрібно зварити макарони, як зазначено на упаковці. Тепер полийте пасту будь-яким томатним соусом, можливо, у вас десь у ящиках залишилися запаси смачного овочевого соусу.

  2. Тепер вам потрібно полити пасту соком половини лимона. Можливо, соку знадобиться менше, адже він не повинен накопичуватися на дні тарілки. Перемішайте макарони, щоб сік покрив їх повністю. Жодної солі додавати не потрібно!

Лимон додасть страві приємного відтінку і виступить підсилювачем смаку. Тобто лимон працює так само, як і сіль, тільки корисніший. Свіжий сік лимона посилить кислинку томатів і підкреслить смак пасти. З лимоном ваша проста страва вийде більш пікантною. Смачного!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як приготувати наваристий суп без м'яса. Страва виходить ароматною, смачною і дуже ситною.