Освідчення в коханні чоловікові своїми словами: ви потрапите в саме серце

Ми та чоловіки
7 751

Юлія Бражнік

Журналістка

Якщо ви шукаєте слова, які вразять вашу кохану людину, нададуть пристрасті відносинам, зроблять вашу пару міцнішою і щасливішою, то ми поспішаємо поділитися з вами красивими і зворушливими словами кохання.

Ви можете додати кілька слів від себе, вказуючи на певні якості, які властиві вашому чоловікові. Або згадайте якісь чудові моменти, які ви з ним пережили.

Красиві слова про кохання чоловікові

З тобою поруч у мене з'являються крила і я можу долетіти до самого неба! Ти моя весна, яка цвіте ароматними квітами і найяскравішими фарбами в моєму серці!

***

Я хочу сказати, що ти є зараз моєю рідною людиною. Мені з тобою дуже легко та душевно. Хочу щодня обіймати тебе та розділяти з тобою найкращі моменти життя. Я дуже тебе люблю!

***

Я вдячна долі за те, що вона допомогла зустріти тебе, моя кохана людина. Про таке можна тільки мріяти, мені дуже пощастило у житті. Ти моя надія та опора, я за тобою, як за кам'яною стіною.

***

Я довіряю тобі у всьому і хочу бути з тобою все життя. Я навіть заздрю сама собі. Я люблю тебе, мій любий, і першою хочу зізнатися у своїх почуттях, тому що в мене вже немає сил приховувати своє кохання.

***

Коли я кажу, що люблю тебе всім серцем, повір мені, любий, що це правда. Ти допоміг мені відкрити моє серце і зайняв у ньому особливе місце.

***

Ти — зірка мого серця, ти приносиш сонце в моє життя. Я не знаю, що було б зі мною, якби ми не мали нашої любові. Я була б забутою душею, але ти повернув мене до життя ніжністю любові.

***

Закохатися — це як дивитися на зірки. Якщо вибрати одну з мільярдів і дивитися на неї досить довго, всі інші розтануть.

Зворушливі освідчення в коханні хлопцю своїми словами

Щоразу, коли я думаю про тебе, я закохаюся дедалі більше. Я не знаю, як описати, як багато ти для мене значиш. Я люблю тебе, милий!

***

Як сонце випромінює своє світло, так і моє серце випромінює любов до тебе. Моя душа сповнена найяскравіших барв, моя теплота і доброта належать тобі. Кохати тебе — це велика цінність.

***

Ти назавжди змінив моє життя, ти перетворив мене на щасливу людину, повну життя і радості. Любий, щоразу, коли я думаю про твою доброту, ласку, про твій чудовий гумор, про професіоналізм, про твою турботу, то я плачу від радості. Мені дуже пощастило з тобою!

***

Я дуже довго чекала на цей особливий день, щоб зустріти такого особливого чоловіка, як ти. Моє серце наповнене світлом, тому що ти є частиною мого життя. Я люблю тебе!

***

Я потонула в твоїй любові. Загубилася у твоїх обіймах. Ти все, що я хочу, коханий, ти все, що мені потрібне.

***

Моє кохання — це те, заради чого я житиму. Ця любов прийшла без попередження і розриває мене на шматки. Мені складно зібратися, але я зроблю це заради нашого кохання.

Нещодавно ми розповідали про те, які питання можна поставити дівчині на побаченні.