Він тебе використовує: 9 ознак того, що ним керують не почуття

Ми та чоловіки

Тамара Черкасова

Журналістка

Якщо вам здається, що хлопець вас використовує, краще розібратися з цим передчуттям якомога швидше.

Як зрозуміти, що хлопець вас використовує: 9 ознак

Рама Норріс, ліцензована терапевтка з питань шлюбу та сім'ї, у статті hernorm.com перерахувала ознаки, які вказують на те, що вас використовують у відносинах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Він пише вам лише тоді, коли хоче сексу

Подивіться історію своїх повідомлень. Як часто ви розповідаєте про свій день чи про своїх друзів? Чи дає вам односкладні відповіді? Наскільки швидко він відповідає на такі повідомлення, порівняно з розмовами про секс? Ці тенденції можуть бути показником того, що для нього ваші стосунки є чисто фізичними, і це одна з найбільш явних ознак того, що він використовує вас для сексу.

2. Він погрожує піти, якщо ви не займатиметеся з ним сексом

Якщо ваш партнер регулярно загрожує піти, якщо ви не в настрої сексу, це поганий знак. Ви обидва можете і повинні заявити про свої межі та очікування. Але якщо ви хочете різного, це не привід для нього натискати на вас.

Якщо ви почуваєтеся некомфортно або не можете сказати "ні", не відмовляючись від стосунків, можливо він використовує вас для сексу,

- пояснює Рама Норріс.

3. Він завжди "забуває" свій гаманець

Забути гаманець на першому або другому побаченні може бути ніяково, але це не обов'язково кінець світу. Однак, якщо ви постійно сплачуєте рахунки на побаченнях, це тривожний сигнал.

4. Він постійно просить грошей

Одна з найбільш явних ознак того, що хлопець використовує вас заради грошей, це те, що він постійно їх просить. Звісно, у серйозних відносинах цілком логічно звернутися до партнера за допомогою. Особливо, якщо ви не так багато заробляєте чи перебуваєте у нестабільній ситуації.

Ви турбуєтеся, коли він дзвонить вам у день зарплати? Чи відчуваєте ви, що платите за речі, які не мають до вас жодного відношення? Якщо так, то настав час попрактикуватися говорити "ні",

– зазначає теравпевтка.

5. Він постійно критикує колишню

Важко відчувати, що ви у центрі його уваги, коли він продовжує говорити про свою колишню, навіть негативно. Рама Норріс вважає, що така поведінка хлопця може говорити, що він використовує відносини, щоб забути колишню.

Компліменти вашого хлопця зводяться до того, що ви кращі за його колишню? Чи часто він критикує її інтереси та переваги, навіть якщо ви про це не питали? Можливо, він не зосереджений на відносинах, у яких зараз,

– пояснює вона.

6. Хлопець постійно порівнює вас із колишньою

Це нормально — усвідомлювати, наскільки ви почуваєтеся в нових відносинах інакше, ніж у попередніх. Ви можете помітити, що стали щасливішими і ділитеся новим досвідом. При цьому ці порівняння не повинні бути постійними.

Компліменти, які принижують інших людей, можуть бути образливими. Вони мають на увазі, що ваша цінність пов'язана з невдачами іншої людини. Це може бути однією з головних ознак того, що він використовує вас, щоб забути свою колишню, і досі зациклений на ній,

– зазначає терапевтка.

7. Він відвозить вас у місця, де, на його думку, має бути колишня

Це не рідкість, коли пара має своє місце. Їхній ресторан. Їхній парк. Їхній бар. Звичайно, вони можуть перетинатися у різних відносинах. Особливо якщо у вас не так багато місць на вибір.

Навіть якщо ви знаходитесь у маленькому місті, якщо ви опиняєтеся там же, де вона, коли виходите з дому, це червоний прапор,

– наголошує Норріс.

8. Він приймає рішення, які впливають на вас, навіть не питаючи

Зміни – це частина життя. Коли відбуваються зміни, люди зазвичай думають про те, як це може вплинути на їхніх друзів, родину та партнера. Ваш партнер колись приймав важливе рішення, не порадившись із вами? Переїзд у пошуках роботи, фарбування кімнати або запрошення на вечірку – все це впливає на вас. Якщо він не питає вас про це, він не думає про ваші почуття.

Це, на думку Норріс, може означати, що хлопець використовує вас просто для того, щоб поставити галочку, що він у відносинах.

9. Він не хоче "вішати ярлики" на стосунки

Ярлики можуть бути корисним способом класифікувати світ довкола нас. У стосунках ярлики допомагають нам знати, на що чекати. Ви очікуєте різного від партнера, хлопця, чоловіка чи партнера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не навішувати ярлики на стосунки – це спосіб уникнути очікувань. Моногамія, спільне життя, шлюб чи діти. Ви можете відчути, що ви готові до будь-якого з цих рішень.

Якщо хлопець не говорить відверто про те, який розвиток відносин він бачить, то швидше за все ці відносини для нього є тимчасовими.

Раніше ми писали про те, як розлюбити людину і жити далі. Поради експертів допоможуть відпустити нерозділені почуття.