Налаштуйтеся на діалог і не ведіться на провокації: як підготуватися до першого знайомства з батьками коханої людини

Сімейне життя

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо ви хочете справити позитивне враження на батьків коханого і зміцнити ваші стосунки з ними, то витратите трохи часу на підготовку до першого знайомства. У нашому матеріалі ви знайдете поради, які допоможуть вам уникнути помилок і незручних ситуацій.

На порталі ukr.media опублікували поради, які допоможуть "пережити" перше знайомство з батьками хлопця. Ці рекомендації варто взяти до уваги. Читайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заздалегідь дізнайтеся про вподобання та захоплення батьків вашого партнера. Перед зустріччю запитайте свого партнера про інтереси його батьків та підготуйте приємні сувеніри, які відображатимуть їхні захоплення. Це допоможе вам показати глибокий інтерес до всього, що пов'язано з ними, а також проявити повагу до їхніх хобі.

Підготуйте кілька загальних тем для розмови. Уникайте обговорення грошей, релігії та політики під час першої зустрічі. Передбачте, про що будуть питати батьки вашого партнера.

Налаштуйтесь на діалог, а не на монолог. Дайте можливість іншим висловити свої думки та переконання. Не захоплюйте весь час розмови із розповідями про себе. Щиро цікавтеся життям батьків вашого партнера і шукайте спільні інтереси.

Утримуйтеся від публічних виявів почуттів до коханої людини. Такі дії можуть створити негативний та некомфортний настрій.

Подбайте про свій зовнішній вигляд. Врахуйте можливу консервативність батьків вашого партнера та виберіть класичний стиль одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуйтеся хороших манер.  Пам'ятайте, що можуть бути відмінності у манерах і нормах поведінки в різних сім'ях, тому розпитайте свого партнера про особливості поведінки у їхньому домі та дотримуйтеся їх.

Не сидіть у телефоні. Під час візиту вимкніть телефон або встановіть беззвучний режим. Не використовуйте гаджети під час спілкування.

Будьте добрими.  Батьки вашого партнера, як і ви, можуть хвилюватися і робити помилки.Відносьтеся до цього з розумінням і не робіть з цього великої проблеми.

Не скаржтеся на свого партнера і не розповідайте про свої проблеми. Запам'ятайте, що батьки завжди захищають свою дитину, тому така поведінка може вплинути на їхнє ставлення до вас.

Не ведіться на провокації. Батьки вашого партнера можуть спеціально створювати ситуації, щоб перевірити вашу реакцію. Спробуйте залишитися спокійними та з посмішкою відповідати на усі питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про  самозакоханих чоловіків. Дізнайтеся, хто такі нарциси та як побудувати з ними стосунки.