День Юди Тадея: які молитви потрібно прочитати цього дня, щоб отримати захист і мир

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

2 липня — усі християни шанують святого Юду Тадея, а також моляться до нього з проханнями про допомогу у важких життєвих обставинах. Як правильно молитися святому? Читайте на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Святий Тадей був одним із найвідданіших учнів Ісуса Христа і прославився своїми чеснотами. Він ніколи не звеличував свою близькість зі Спасителем, а скромно вважав себе лише Його слугою. Тіло святого Тадея поховано у Римі, у соборі святого Петра. До його образу з'їжджаються паломники з усіх куточків світу, щоб помолитися і попросити про допомогу. Щира молитва обов'язково знайде відгук.

Related video

У День Юди Тадея заведено просити святого про допомогу в життєвих труднощах. Віряни вважають, що він допоможе у різних випробуваннях та дасть захист. Щоб правильно молитися святому, потрібно знайти відокремлене тихе місце, заспокоїти свої думки та з усією щирістю звернутися до святого.

Також існує спеціальна молитва, яку заведено читати в День Юди Тадея 2 липня. Цей текст має особливу силу, тож обов'язково прочитайте його, якщо вам потрібна допомога, сила та підтримка.

День Юди Тадея: які молитви потрібно прочитати цього дня, щоб отримати захист і мир - фото №1

Молитва у важких обставинах життя до святого Юди Тадея

З іменем Господа нашого Ісуса Христа я звертаю свою молитву до Тебе, святий Апостол, великомученик Юда Тадей, який був вірним учнем і послідовником Ісуса Христа. Ти несеш Його вчення, допомагаючи людям у їхніх великих бідах і труднощах.

Ти прийняв мученицьку смерть від рук язичників, але ні думкою, ні словом, ні ділом не відступив від Свого Брата та Вчителя. За це ми захоплюємось Тобою і відчуваємо велику подяку в наших серцях.

Отже, допоможи мені, грішнику (грішниці), вибратися з моїх труднощів, відверни біду від мене, і я, на знак вдячності за Твою милість і милосердя, житиму праведним життям і оспівуватиму Твоє ім'я в молитвах.

Нехай буде слава Тобі на віки віків! Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  календар головних свят на липень  2023 року. Дізнайтеся, коли ми відзначатимемо важливі професійні дати та церковні події.