"Супермама" 6 сезон: коли і де дивитися 21-24 випуски від 2.10.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочинається 6-ий тиждень реаліті “Супермама”! На власному прикладі героїні проєкту допоможуть всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з мамами із Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
"Супермама" 6 сезон: коли і де дивитися 21-24 випуски від 2.10.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічатиме Анна. Разом з чоловіком героїня виховує двох синочків – трирічного Давида та однорічного Каміля. Чоловік Анни — “тато в декреті”, саме він знаходиться з малюками. Героїня ж працює та повністю забезпечує родину. За її словами, така модель сім'ї ідеальна для них! Чи погодяться з цією думкою інші учасниці реаліті?

Далі учасниці вирушать до Вікторії. Героїня займається декількома бізнесами, а також разом з чоловіком виховує чотирирічного Макара. За словами мами, їх синочок — справжній вундеркінд! З чоловіком Віку з'єднала Баптистська церква. Чи дійсно в їх родині панує ідилія? Вирушать перевірити суперниці Віки!

Третьою гостей зустрічатиме Ліда. Разом з чоловіком вона виховує 12-річного Володю та п'ятирічного Степана. Героїня перебуває в декреті та присвячує свій час дітям, а також блогерству — полюбляє знімати пранки. Основна стратегія виховання для Ліди — бути другом для дітей, аби вони могли довірити їй будь-які секрети! Чи не втрачається при цьому дисципліна?

Останньою на гостей чекатиме Марина. Разом з чоловіком вона виховує 14-річного сина Рената та 12-річну доньку Еріку. Марина та її чоловік мають власний бренд жіночого одягу, до праці над ним залучають і дітей. Героїня мріє, аби бізнес успадкував син, а донька — була амбасадоркою бренду. Та чи хочуть цього діти?  Та хто стане супермамою цього тижня?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ!

Фото: stb.ua