"Супермама" 6 сезон: коли і де дивитися 25-28 випуски від 9.10.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочинається 7-ий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться зі столичними учасницями.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3 категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
"Супермама" 6 сезон: коли і де дивитися 25-28 випуски від 9.10.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічатиме ексцентрична мама Тася. Учасниця реаліті — творча людина з багатьма професіями! Так, Тася і лікар-психіатр, і лікар-естетист, весільний стиліт-візажист та модель! Разом з чоловіком вона виховує 15-річного сина Олексія. З ним мама завжди на одній хвилі, вони можуть обговорити все на світі та ділитись секретами. Чи дійсно в їх сім’ї панує ідилія?

Далі учасниці вирушать до Олесі. З чоловіком героїня виховує 8-річну Мілану та 11-місячного Тимофія. Наразі мама знаходиться в декреті, тому всю себе присвячує дітям. Олеся вважає себе суворою, любить дисципліну, порядок та правила. Саме такі принципи виховання, на її думку, є найбільш ефективними. Чи погодяться з цим інші мами?

Третьою гостей зустрічатиме мама двох — культур Юлія. Героїня виховує 5-річну донечку Машу, її тато — китаєць. В їхній родині спілкуються українською та китайською. Юля — мама-вседозволеність! Так, для донечки не існує рамок чи заборон. Маша — зірка TikTok мами. Більш як мільйон підписників слідкує за життям сім’ї! Чим зіркова родина вражатиме гостей?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останньою на гостей чекатиме Тетяна. Разом з чоловіком вона виховує 3-річного Давида. Тетяна займається організацією простору та любить порядок вдома, до цього вона привчає і сина. Головний принцип виховання для Тетяни — не забороняти, а пояснювати. Перевірити правила виховання в їх родині готові суперниці Тані! Хто стане супермамою цього тижня?

Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ !

Фото: stb.ua