Ukrainian Fashion Week No season 2021: новий сезон відкриє ретроспективний показ Elena Burenina

Новости ТВ-шоу
Анна Иваненко

Анна Иваненко

Экс-главный редактор

Цього року український модний бренд Elena Burenina відзначає 15 років. Низку святкових подій з нагоди ювілею розпочне ретроспективний показ, який 5 лютого відкриє новий сезон Ukrainian Fashion Week. Всі деталі читайте на HOCHU.ua.

На головному подіумі в Мистецькому Арсеналі моделі представлять найяскравіші образи різних років, починаючи з дебютної колекції " Амбівалентний архетип", за яку Буреніна у 2006 році отримала Гран-прі на всеукраїнському конкурсі " Погляд у майбутнє".

Глядачі зможуть простежити, як з плином часу змінювалась естетика бренду: від яскравих арт-експериментів, створених в часи навчання Олени у лондонському Central Saint Martins College of Art and Design, до мінімалістичних шовкових суконь та брючних костюмів, які цього сезону користуються великим попитом у Burenina store №1.

Related video
Елена Буренина 2021

Не віриться, що минуло вже 15 відтоді, як я остаточно вирішила пов’язати своє життя з модою. Хоча, готуючись до цього показу і переглядаючи архіви, я зрозуміла, який великий шлях пройшла, скільки всього зроблено. Пам’ятаю, як у часи свого навчання в КНУТД я мріяла потрапити на український тиждень моди і хоча б одним оком побачити, як відбувається fashion-показ. Якщо б мені тоді сказали, що зі своїми колекціями я об’їду весь світ, від Києва і Відня до Лондона та Вашингтона, а на 15-річчя бренду відкриватиму Ukrainian Fashion Week — я б не повірила. Все це стало можливим завдяки підтримці друзів та колег, яку я відчуваю кожного дня.

— каже Олена Буреніна.

Подивись ювілейний показ Elena Burenina 5 лютого о 19:00 зможуть всі бажаючі.

Елена Буренина 2021

Креативну розробку візуального іміджу трансляції "цифрового" UFW взяла на себе студія BuroCreativeLab:

В основі нашого бачення лежить уявлення про еволюцію fashion-дизайну в цифровому форматі. Це нова мова сприйняття дизайну, вона неминуче накладає на базовий зміст новітні смисли, відтінки й трактування.

Нам цікаво знайти рішення оцифрування аналогової краси сучасного українського дизайну. Ми ставимося до цієї роботи як до пошуку найбільш гармонійних візуальних рішень, що відповідають характерам українських fashion-брендів.

Не пропустіть: Все, що потрібно знати про Ukrainian Fashion Week No season 2021