Дві українки спродюсували легендарну фешн-зйомку у Нью-Йорку (ФОТО)

Новости ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналист

Ділимось з вами розкішною fashion-новиною! Українки Марія Гражина Чаплін та Анна-Марія ля Жермен створили неймовірно красиву фотосесію з головними обличчями світу моди. Скоріше дивіться — у нашому матеріалі.

Львів'янки Марія Гражина Чаплін та Анна-Марія ля Жермен стали продюсерами унікальної фешн-зйомки для світового глянцю. У головних ролях — всесвітньо відома модель Коко Роша та німецький фотограф-легенда Еллен фон Унверт, світлини якої оцінюють у десятки тисяч доларів.

Локацією для знакової колаборації виступив американський готель The Beekman — знаменита з 1761 року нью-йоркська штаб-квартира, яку асоціюють із найвпливовішими культурними діячами в історії. Інтер'єр готелю, який через століття зберіг свою цілісність, успішно поєднався з концепцією кубинських вібрацій, створеною зірковим стилістом Філіппом Утером.

Related video
Дві українки спродюсували легендарну фешн-зйомку у Нью-Йорку (ФОТО) - фото №1
Дві українки спродюсували легендарну фешн-зйомку у Нью-Йорку (ФОТО) - фото №2

Марія Гражина Чаплін, засновниця World Influencers and Bloggers Awards ("Оскара для блогерів"), обрала для зйомки цих видатних людей не випадково.

Коко Роша та Еллен фон Унверт, на мою думку, — найвизначніші особистості у світі моди, які завдяки своїм талантам і активній діяльності у світі діджітал заслуговують звання Influencers Icons.

— каже вона.

Відмітимо, що Еллен фон Унверт — одна з найвідоміших сучасних фотографів-жінок. На початку 90-х, коли голлівудські актриси домінували на обкладинках журналів у всьому світі, німецька фотограф сприяла народженню культу "Супермодель": саме Еллен допомогла відкрити світу Клаудію Шиффер. Зараз Фон Унверт продовжує розширювати межі свого мистецтва та пропагує ігрові, кінетичні і прогресивні жести та пози моделей, розширюючи можливості жінок, показуючи їх сильними, вільними та незалежними.

Дві українки спродюсували легендарну фешн-зйомку у Нью-Йорку (ФОТО) - фото №3
Дві українки спродюсували легендарну фешн-зйомку у Нью-Йорку (ФОТО) - фото №4

Коко Роша  — всесвітньо відома модель. Її особистий бренд створили театральні пози, ельфійська зовнішність та активна присутність в соціальних мережах. Коко — одна з перших діджитал-супермоделей, відома своєю протекцією молодих моделей. Крім того, Роша — співвласниця модельного агентства Nomad Management. Також вона заснувала Coco Rocha Model Camp — багатоденний майстер-клас для моделей та фотографів.

А вам сподобався результат фотосесії?

Не пропустіть:  Оксана Караванська влаштувала в Києві фешн-виклик і презентувала новий бренд.

Фото: прес-служба, Еллен фон Унверт