Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 13 та 14 травня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Робочий тиждень добігає кінця і назріває традиційне питання "куди піти на вихідних?". Однак впадати в ступор не варто, адже у нас є кілька ідей, як провести дозвілля в столиці. Найкращі заходи, які відбудуться з 13 по 14 травня ви знайдете в нашій добірці на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не знаєте, куди піти в Києві цими вихідними? Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 13 та 14 травня, а також не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

Ярмарок "Дні української сукні"

Щодня можна знайти привід, щоб одягнути сукню, тому що для сукні насправді привід і не потрібний. Якщо у вас у гардеробі немає "того самого" виробу, то приходьте на ярмарок "Дні української сукні", який проходитиме цих вихідних у столиці. Тут ви зможете знайти гарні та стильні сукні від українських брендів на будь-який смак.

  • Де? вул. Десятинна 12, Київ

  • Коли? 13 травня, 10:00 — 20:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Екскурсія "Троєщина, якої ви не бачили"

Ми часто гуляємо центром міста і рідко замислюємося про те, що може запропонувати спальний район, наприклад, Троєщина. На екскурсії ви попрощаєтесь з думкою, що це нудний чи небезпечний район столиці. Під час прогулянки ви побачите нові парки, пам'ятники, сучасне вуличне мистецтво, мозаїки та монументальні скульптури, а також дізнаєтесь історію створення Троєщини.

  • Де? Троєщина, Київ

  • Коли? 13 травня, 12:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Міша Крупін та гурт "Корупція"

Міша Крупін та група Корупція добре знайомі своїм неординарним поєднанням джазу, блюзу та свінгу. Сам Крупін не називає своєї музики будь-яким конкретним жанром. Він просто робить мудрі, життєві та трохи іронічні пісні. Вже цими вихідними Крупін і гурт "Корупція" порадують вас чудовою атмосферою. НЕ пропустіть!

Квест-екскурсія "Київські коти"

А ви помічали, як багато кішок ховається вулицями Києва? Стінописи, скульптури, пам'ятники та картини... Уже у ці вихідні ви зможете краще познайомитись із цим феноменом столиці, побачити найстаріший спортивний комплекс в Україні та знайти зменшену копію пам'ятника засновникам Києва.

  • Де? вул. Володимирська, 40А

  • Коли? 14 травня, 13:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Відкриття Green Bar

Ресторан сучасної індонезійської кухні Green Bar відновлює роботу в оновленому форматі. З нагоди перезапуску у вихідні там відбудуться вечірки з виступами діджеїв, артистів та стендап-коміків. 14 травня вас радуватимуть гострими жартами стендап-коміки Андрій Бережко та Джейхун Сафаров. На гостей також чекатимуть смачні напої і виключно індонезійські закуски. Приєднуйтесь, щоб відволіктися від столичної суєти і поставити час на паузу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сподіваємося, наша афіша подій допомогла визначитися і тепер ви знаєте, куди підете у Києві цих вихідних. Радимо швидше складати план і рекомендуємо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе!