Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 26 по 30 червня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 26 по 30 червня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 26 по 30 червня у Києві!

Куди піти в Києві 26 червня: літературні пригоди у Vivat

Що:  Як щодо того, щоб поринути в літературні пригоди? У книгарні Vivat відбувається низка цікавих лекцій і не менш цікавих знайомств. Перейдіть за посиланням і не упустіть можливість насолодитися чудовим часом!

Де: вул. Петра Сагайдачного, 8

Коли:  26 червня, 18:30

Куди піти у Києві 27 червня: спектакль "Кайдаші 2.0."

Що:  Він прагнув змінити систему, але сільрада не змогла вирішити навіть просте завдання – замінити лампочки у ліхтарі. Проходячи вулицею, він упав, розлютився і вирішив відмовитися від своїх революційних спроб... Син хотів врятувати батька від небезпеки, представленої зеленим змієм, і зробити матір щасливою, але загруз у проблемах і закинув свої плани... Сусідка мріяла про велике кохання , але її єдиним результатом стали лише діти... Дикий театр вирушив на пошуки істини у звичайне українське село, щоб вивчити, як ця історія виглядає у сучасному світі.

Де: вулиця Васильківська, 1

Коли: 27 червня, 18:00

Куди піти в Києві 28 червня: джаз на даху

Що: Цієї середи на даху ЦУМу зберуться зірки українського джазу, щоб провести концерт, присвячений легендарному Луї Армстронгу. Серед тих, хто виступає – Денніс Аду на трубі, Дмитро Бобін Олександров на саксофоні, Родіон Іванов на клавішних та інші талановиті музиканти. Подаруйте своїм близьким романтичний вечір в обрамленні джазових мелодій, оповитих променями заходу сонця.

Де: ЦУМ

Коли: 28 червня, 19:00

Куди піти у Києві 29 червня: Юрій Великий — "Душевно, по-домашньому"

Що: Цей вечір призначений для всіх, хто цінує гострий гумор або кому він просто необхідний. Приходьте на шоу Юрія Великого, щоб відволіктися від новин та суєти.

Де: КВЦ PARKOVY

Коли:  29 червня, 19:00

Куди піти в Києві 30 червня: вар'єте "Рояль" з Lida Lee 21+

Що: Бажаєте пізнати мистецтво вар'єте? У нашій афіші є щось особливе для вас! Цієї п'ятниці в Києві відбудеться гарячий захід. Столичний Caribbean Club запрошує гостей на захоплююче шоу для дорослих,  вар'єте "Рояль", зі спеціальною гостею — популярною українською співачкою Lida Lee. Хіба це можна пропустити?

Де: Caribbean Club

Коли: 30 червня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви нікуди не хочете йти й не знаєте, які фільми подивитися на вихідних, то не пропустіть  7 головних фільмів червня. Навіть вдома можна чудово провести час!

Фото: Instagram bogdan_susol