Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 17 по 21 липня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень липня та будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 17 по 21 липня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 17 по 21 липня у Києві!

Куди піти у Києві 17 липня: Концентрація волі

Що: З 1 червня у Києві відкрилася виставка "Концентрація волі" і якщо ви ще не були на цій локації, то саме час це виправити. Тут ви зможете побачити роботи сучасних українських та міжнародних художників, у яких вони розкривають українське бачення волі.

Де: НАМУ, вул. Бульварно-Кудрявська, 20

Коли: 17 липня, 11:00-17:00

Куди піти у Києві 18 липня: виставка "Марія малює"

Що:  Український Дім представляє унікальний проєкт під назвою "Марія малює", в рамках якого буде представлено 100 раніше невідомих творів Приймаченко. Ця виставка стане першим публічним показом 100 картин, створених легендарною художницею. Ці твори є частиною приватної колекції київського мистецтвознавця Едуарда Димшиця та ще ніколи не були показані публіці.

Де: вул. Хрещатик, 2

Коли: 18 липня, 18:00-19:00

Куди піти в Києві 19 липня: Майстер-клас з гончарства

Що:  Майстер-клас з гончарства  — це найкращий спосіб відволіктися від проблем, буденності, рутини та щоденної погоні за результатами. Гончарство — це не про швидкість та результативність. Гончарство — це про відпочинок душі через руки, а також можливість познайомитися з традиційним ремеслом своїх предків, поринути у романтичну пригоду та створити щось справді цінне своїми руками.

Де: Арт-студія "Ліхтарик"

Коли: 19 липня, 14:00

Куди піти у Києві 20 липня: драма "Вкрадене щастя"

Що:  Феноменом твору "Вкрадене щастя" є його здатність породити нескінченний трикутник любовних стосунків, у якому неможливо однозначно визначити винуватця. Тут кожна людина має право на щастя. Протягом 130 років цей твір продовжує хвилювати серця глядачів, залишаючи їх у глухому куті при спробі розділити персонажів на хороших і поганих.

Де: вул. Б. Хмельницького, 5

Коли: 20 липня, 19:00

Куди піти в Києві 21 липня: вар'єте "Рояль" з Lida Lee 21+

Що: Бажаєте пізнати мистецтво вар'єте? У нашій афіші є щось особливе для Вас! Цієї п'ятниці в Києві відбудеться гарячий захід. Столичний Caribbean Club запрошує гостей на захоплююче шоу для дорослих,  вар'єте "Рояль", зі спеціальною гостею — популярною українською співачкою Lida Lee. Хіба це можна пропустити?

Де: Caribbean Club

Коли: 21 липня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви нікуди не хочете йти й не знаєте, які фільми подивитися на вихідних, то не пропустіть  головні серіали липня. Навіть вдома можна чудово провести час!

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha