Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 21 по 25 серпня

Новини культури

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 21 по 25 серпня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 21 по 25 серпня у Києві!

Куди піти у Києві 21 серпня: прем'єра фільму "День Незалежності"

Що:  У Києві відбудеться прем'єрний показ документальної картини "День Незалежності". Це щирий документальний портрет України та українців від Володимира Тихого, режисера ігрових стрічок "Наші котики" та "Брама".

Де:  Будинок кіно

Коли: 21 серпня, 18:30

Куди піти у Києві 22 серпня: показ вистави "Мегери"

Що:  У Міжнародному центрі культури та мистецтва покажуть так звану травесті-комедію "Мегери". Олексій Вертинський та Артем Ємцов грають голлівудських кінозірок 60-х — Рут та Мілдред. Вони відчувають страх перед старістю, тому вирішують знятися у фільмі жахів, щоб повернути минуле кохання глядачів.

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 22 серпня, 19:00

Куди піти у Києві 23 серпня: стендап-презентація видання "Книга-подорож. Нескорені"

Що:  У просторі Veteran Hub презентують видання "Книга-подорож. Нескорені", яке містить понад 500 фактів про хід та наслідки війни в Україні. Подія пройде у форматі "підпільних розгонів", а його учасниками будуть столичні коміки Василь Байдак, Ганна Кочегура, Дмитро Білоус та Сергій Степанісько.

Де: вул. Верхній Вал, 2А

Коли: 23 серпня, 19:00

Куди піти у Києві 23 серпня: артмайстерня для всієї родини

Що: Національний дім музики та "Пласт" запрошують разом відзначити День Державного прапора. 23 серпня на базі Пластового військового центру у Бучі відбудеться перша артмайстерня від проєкту "Буча: Артмайстерня для пластунів".

Де: вулиця Антонія Михайлівського, 54

Коли: 23 серпня, 10:00

Куди піти у Києві 24 серпня: концерт "Музика незламних"

Що: На літній терасі ТРЦ Gulliver відбудеться концерт до Дня Незалежності. У виконанні Національного академічного оркестру народних інструментів гості зможуть почути "Щедрик", "Ой у лузі червона калина", "Стефанія" та інші культові українські пісні.

Де:  Спортивна площа, 1А

Коли:  24 серпня, 20:00

Куди піти у Києві 25 серпня: концерт "Файний Франко Ф'южн"

Що:  Вже цієї п'ятниці в Театрі імені Івана Франка ви зможете відвідати  етноджазовий концерт. Тут можна буде почути українські та кримськотатарські традиційні наспіви. Не пропустіть!

Де: площа Івана Франка, 3

Коли: 25 серпня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha