Пригоди бойового пацюка Джекі Чана, шаленого поросяти і супергеройки Леді Баг: головні мультики серпня (+ТРЕЙЛЕРИ)

У цьому серпні не має прем’єр якихось супер мультиплікаційних блокбастерів (серпень взагалі традиційно тихий місяць), проте гарних анімаційних пригод все одно вистачає. Ми відібрали для вас найцікавіші та найяскравіші. Серед них – цікавинка від мультиплікаторів Нідерландів та Бельгії – про миле, але непосидюче порося, та повнометражне продовження (точніше перевантаження) французької геройської саги про Супер Кота та Марінет.

“Пригоди Арахісу та порося”

Пригоди бойового пацюка Джекі Чана, шаленого поросяти і супергеройки Леді Баг: головні мультики серпня (+ТРЕЙЛЕРИ) - фото №1

Жив-був неймовірної краси острів. Проте одного дня він почав себе вести неправильно (з ладу почала виходити уся його машинерія, за допомогою якої він функціонував). Щось з ним таке незрозуміле трапилося, від чого він вирішив… затонути. Але цього аж ніяк не могло собі дозволити його населення: мавпочки, зайці, свині та кенгуру. Бо ніхто з них не вмів дихати у світі водоростей та риб. Отже, треба було негайно вирішити це непорозуміння. На допомогу тваринкам приходять мавпочка Арахіс та Порося, які вирішили в усьому розібратися.

Цей мульт нагадав інший – “Можливі опади у вигляді фрикадельок”. Він такий же яскравий та винахідливий. На глядача чекає геройська дуель… з грибами, фігури вищого пілотажу від Поросятинки та  пригоди у нетрях вулкану. Зняв цю карколомну історію режисер Карл Торге, в активі якого анімаційна “Місія нездійснена”.

“Черепашки-ніндзя: погром мутантів”

Пригоди бойового пацюка Джекі Чана, шаленого поросяти і супергеройки Леді Баг: головні мультики серпня (+ТРЕЙЛЕРИ) - фото №2

Це вже сьома картина у пригодницькому “серіалі” про черепашок, які володіють бойовими мистецтвами і фанатіють від піци. І другий мультфільм франшизи, після анімації 2007-го року (а це було “якихось” 16 років тому!). Взагалі, цим антропоморфним героям виконався майже “сорокет”, адже вперше вони заявилися у 1984 році. Тож, варто запастися сюрікенами та відмітити майбутній ювілей переглядом нової стрічки.

Продюсером чергових пригод став відомий комедійний актор Сет Роген (“Ананасовий експрес”), який, як виявилось, є великим прихильником зелених ніндзя (він навіть зібрав повну колекцію коміксів про їхні походеньки!). Саме він наголосив на тому, щоб героїв озвучували не дорослі актори (як це було раніше), а підлітки, щоб якомога точніше передати їхній шибайголовський дух.

До речі, в оригіналі наставник черепашок – пацюк Сплінтер – розмовлятиме голосом… Джекі Чана. Проте ми, на жаль, через дубляж цього не почуємо.

“Паця”

Пригоди бойового пацюка Джекі Чана, шаленого поросяти і супергеройки Леді Баг: головні мультики серпня (+ТРЕЙЛЕРИ) - фото №3

До дівчинки Бабс на деньочок приїжджає її дідусь з Америки, і дарує онуці… поросятко (у той час як Бабс затято мріє про собаку). Але хрюкало таке миле, що дівчинка до нестями закохується у його чарівний п’ятак. Чого не скажеш про маму Бабс… Врешті-решт, дівчині дозволяють залишити у себе поросятко, за умови, що у хату і на город його пускати не будуть. Проте вони ще навіть і не здогадуються який гармидер влаштує їм новоприбуле рожеве рохкало.

Мультфільм створено у техніці покадрової анімації з використанням пластилінових фігурок. Це дуже кропітка робота, тож весь знімальний процес (без монтажу) зайняв майже 220 днів! Але результат того вартий. Маємо дуже теплий, кумедний і добрий мульт для усієї родини!  А зробили його мультиплікатори-чародеї з Нідерландів та Бельгії.

“Гоу, Фелікс”

Пригоди бойового пацюка Джекі Чана, шаленого поросяти і супергеройки Леді Баг: головні мультики серпня (+ТРЕЙЛЕРИ) - фото №4

Феліксу 12 років і в нього не має батька. Точніше він був… але одного дня не повернувся додому. Проте Фелікс вірить, що він жив. Тож хлопець разом із друзями (Томом – старим морським вовком, котом, який вважає себе собакою, та папугою без лапи) вирушає на пошуки батька. Разом вони прибувають на таємний острів Тіней, де мають дати відсіч жорстокій злодійці та її армії!

Чудовий мульт – з купою кумедних гегів та веселих жартів. Зняв його режисер Ніколя Лімей – це його другий проект, але по мульту цього і не скажеш. Події розвиваються стрімголов, герої – вкрай симпатичні (і на відміну від багатьох сучасних анімацій викликають співчуття та співпереживання), а кіт-собака – так взагалі просто знахідка! Мій особистий улюбленець!

“Леді Баг і Супер Кіт: Пробудження сили”

Пригоди бойового пацюка Джекі Чана, шаленого поросяти і супергеройки Леді Баг: головні мультики серпня (+ТРЕЙЛЕРИ) - фото №5

Вичерпавши усі ідеї, творці популярного серіалу “Леді Баг” (5 сезонів + декілька окремих серій) вирішили не витрачати час на винахід велосипеду, а просто… перезапустити історію. Тільки цього разу – на великому екрані. У кіно.

І так – звичайна дівчинка на ім’я Марінетт Дюпен-Чен отримує чарівний талісман, за допомогою якого перетворюється на супергеройку Леді Баг (у смішному червоному костюмі з чорними цяточками). Після чого знайомиться.. з іншим героєм – Супер Котом – трошки нахабним, незграбним, але вельми симпатичним. Разом вони повинні об’єднатися проти злодія, який вміє оволодівати душами ображених людей, перетворюючи їх на своїх помічників.

Раніше ми розповідали про найбільш очікувані серіали серпня . Протягом всього місяця любителям "позалипати" за екраном буде на що подивитися: починаючи від Кім Кардаш’ян у світі жахів і закінчуючи довгоочікуваним серіалом "Асока".

Головне фото: bhub.com.ua