Стрижка "лисячий хвіст" — найжіночніша зачіска, яка буде в тренді влітку 2023 року (ФОТО)

Догляд за волоссям

Анна Мисюк

Журналістка

Якщо ви плануєте зробити нову зачіску на літо, зверніть увагу на зачіску "лисячий хвіст". Така стрижка буде у тренді у 2023 році, а також подарує вашому образу свіжість. У чому переваги цієї зачіски та кому йде "лисячий хвіст"? Розповідаємо у нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стрижка "лисячий хвіст" з'явилася на світ у 90-х роках і з того часу стала своєрідною класикою для довгого волосся. Ця симетрична стрижка, де волосся обрамляється у формі латинської літери V, що нагадує хвіст лисиці, допомагає позбавитися від посічених кінців, не вкорочуючи довжину, а також надає образу жіночності та легкості.

Кому підходить стрижка "лисячий хвіст"?

Стрижка "лисячий хвіст" пасує далеко не всім дівчатам. По-перше, ця зачіска має гарний вигляд тільки на довгому волоссі. Також її краще не робити власницям тонкого і слабкого волосся. Не рекомендується "лисячий хвіст" і тим, у кого витягнута форма обличчя, інакше зачіска тільки підкреслить цю особливість.

Переваги стрижки "лисячий хвіст"

Як ми вже сказали, стрижка "лисячий хвіст" ідеально підходить для довгого волосся. Особливо ефектно вона буде виглядати на густому волоссі, оскільки зріз у формі трикутника в нижній частині зачіски буде виділятися більш помітно. Назва говорить сама за себе: ця зачіска нагадує хвіст лисиці. Нижче ми розповідаємо про основні переваги цієї стрижки:

  • Зберігає довжину. Ця актуальна стрижка дозволяє освіжити образ і додати динаміки, не вкорочуючи волосся. Ви, як і раніше, зможете збирати волосся у хвіст або заплітати його.

  • Позбавляє від посічених кінчиків. Стрижка "лисячий хвіст" ефективно бореться з посіченими кінцями, особливо в області обличчя. Пасма навколо обличчя стрижуться коротше, що покращує загальний стан волосся.

  • Робить акцент на текстурі волосся. Ця стрижка має чудовий вигляд як на прямому, так і на кучерявому волоссі. Багата текстура волосся стає помітною завдяки драматичному перепаду довжини.

  • Додає динаміки. Лисячий хвіст допомагає додати багатошаровості та надає волоссю динамічного вигляду.

  • Дозволяє робити різні укладання. Завдяки шарам і довжині, ця стрижка є чудовою базою для різних укладок: від гламурних локонів до недбалого пляжного стилю.

  • Ідеальний фон для фарбування. Багатошаровість та перепади довжини роблять "лисячий хвіст" ідеальною основою для модних технік фарбування, таких як балаяж та омбре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як доглядати за фарбованим волоссям . Раніше ми ділилися корисними порадами від колористки, які допоможуть зберегти здоров'я та красу вашого волосся.