Ніколи не повторюйте: 5 помилок у макіяжі, які не можна пробачити

Макіяж

Юлія Бражнік

Журналістка

Цілком можливо, що ви з тих дівчат, які як одного разу в 16 років вибрали собі певний макіяж, так всі наступні 16 років і фарбуєтеся. Але мода змінюється, змінюються технології і те, що було актуальним 15-20 років тому, сьогодні вже втратило свою силу.

Ми зібрали для вас 5 антитрендів у макіяжі, які вам не варто повторювати у 2023 році. Перегляньте свій підхід до макіяжу та користуйтеся сучасними прийомами.

Антитренди у макіяжі 2023

Вам не варто робити ці 5 помилок при створенні макіяжу в 2023 році.

Використовувати дуже багато різної косметики

Сьогодні у моді універсальність, економія часу, практичність. Тому ящики, завалені декоративною та доглядовою косметикою, залишаємо у минулому. Наступного разу звертайте увагу на косметику 2, 3, 5 в 1. Наприклад, тіні, помада, рум'яна в одному продукті або консилер та хайлайтер в іншому.

Використовувати щільний тональний крем

Щільні текстури та тони тонального крему на обличчі вже зовсім не в моді. Візажисти намагаються використовувати легкі прозорі текстури, які дозволяють просвічуватися вашій шкірі. Якщо потрібно замаскувати якісь недоліки на обличчі, то використовуйте мікромаскування .

Не зволожувати губи перед нанесенням помади чи блиску

Звичайно ж, недоглянутість ніколи не була в моді, але ми не могли оминути цей момент. Якщо ваші губи сухі, потріскані, шорсткі і виглядають, м'яко кажучи, не дуже, то не варто наносити на них губну помаду або блиск. По-перше, це виглядатиме некрасиво, по-друге, помада або блиск впродовж дня будуть скочуватись, і вам це зовсім не сподобається. Регулярно зволожуйте губи, щоби не допускати такого.

Використовувати щільний олівець для брів

У моді максимальна натуральність брів. Якось надто виділяти їх та малювати чіткі лінії не варто. Якщо хочете трохи підкреслити очі за допомогою макіяжу брів, то використовуйте легку текстуру тіней, які на половину тону або тон темніші за природний колір брів.

Робити у макіяжі акцент на всьому

Вже давно минули ті часи, коли в макіяжі дівчата робили акцент і на губах, і на очах, і на бровах. Ваш макіяж буде виглядати елегантним і ніжним, якщо ви зробите акцент лише на очах або лише на губах. Не перестарайтеся!

Вам також буде цікаво дізнатися, як правильно фарбувати вії .