Базовий макіяж - це просто і завжди доречно: американська експертка з мейк-апу поділилася секретами (ВІДЕО)

Макіяж

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Багато дівчат влітку дозволяють собі експериментувати з яскравим макіяжем. Наприклад, створюють образи з кольоровими стрілками. Та іноді все ж хочеться чогось не настільки помітного й тоді на поміч приходить базовий макіяж. Але як правильно його нанести, щоб створити сяйливий образ? У цій статті ділимося б’юті-секретами закордонних експертів.

Американська б’юті-блогерка та візажистка Еві у своєму мікроблозі показала, як зробити ідеальний базовий макіяж. Свій відеоурок, яким експертка поділилась зі 152 тисячами підписників в Instagram, вона розділила на дві частини, щоб детальніше розповісти про тонкощі візажу.

У першому ролику Еві нанесла консилер на місця, що потребують ретуші. Також вона використала кілька відтінків тональної основи: темний нанесла по контуру обличчя; світліший - на вилиці, щоки, лоб. Для змішування тону візажистка застосувала б’юті-блендер. Після цього вона нанесла світло-рожеві рум’яна, щоб підкреслити вилиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На іншому відео Ева показала, як розтушовувати нанесені рум’яна й зафіксувати зроблений макіяж - для цього вона скористалась прозорою пудрою. Після цього вона нанесла хайлайтер на вилиці та ніс. А ось мінеральну пудру вона використала по контуру обличчя й на вилицях. Для губ блогерка обрала світло-рожевий блиск.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, що треба знати про татуаж міжвійки. Після цієї процедури можна надовго забути про підводку!

Фото: freepik.com