Візажист показала 3 секрети макіяжу для елегантного віку (ВІДЕО)

Макіяж

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Виглядати ефектно, акуратно і стильно з макіяжем реально у будь-якому віці. Завдяки декоративній косметиці можна скоректувати форми обличчя і мати молодший вигляд. Раніше ми писали, який макіяж буде гарно виглядати у дощову осінь, а тепер розкажемо секрети макіяжу для старших жінок.

Майстер візажу та стиліст світового рівня, українка Тетяна Бойко розповіла про особливості макіяжу для елегантного віку. Експерт визначила 3 основні нюанси, які зроблять вигляд жінки неперевершеним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Брови і повіки

Для макіяжу повік найбільш благородними відтінками є коричневі та чорні. Спочатку потрібно коректувати форму брів, потім висвітлити внутрішній кут ока, припудрити навколо очей та додати тіні.

Затемняти варто лише верхню повіку. Темні відтінки додаємо біля росту вій. Брови фарбуємо з середини, а не з основи.

BOYKO BEAUTY SCHOOL

2. Коректор

Носогубна складка, ніс та зона під очима потребують додаткової корекції. За допомогою коректора вирівнюємо тон шкіри. Додаємо трішки пудри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
BOYKO BEAUTY SCHOOL

3. Губи

Припудріть губи, щоб помада трималася краще. Розмір губ можна збільшити олівцем. Помаду наносимо від центру до куточків.

У віковому макіяжі має бути три акценти: на очі, губи та брови,

– зазначила Тетяна Бойко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про спонжик для нанесення тонального крему. Експерти розповіли, де потрібно його зберігати, аби він бездоганно виконував свої функції.