Дорого і красиво: найбільш несподіване кольорове рішення для манікюру на весну 2023 (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо вам час іти на корекцію манікюру, але ви досі не визначилися зі стилем, дизайнери пропонують обрати весною 2023 року зелений колір нігтів. У цих відтінках ви завжди будете модними, адже зелений цього року – універсальний і топовий. Раніше ми розповідали, як правильно доглядати за своїми нігтями , а тепер розкажемо, які варіанти зеленого зроблять ваш образ неперевершеним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожна модниця обирає манікюр на власний стиль і смак. Проте часто хочеться вдатися до експериментів. Як не вийти від нейл-майстра старомодною, пише mega-music.pro.

Зелений колір весною 2023 року ідеально підходить для найвибагливіших любителів манікюру. Дизайнери переконані: відтінки зеленого додадуть образу вишуканості та багатства.

Спочатку варто визначитися із довжиною і формою нігтів. Коли база буде готова, ви легко зрозумієте, який саме зелений бажаєте бачити на своїх нігтиках.

Дизайнери переконані, що цієї весни нігті можуть бути не тільки однотонні, а виконані різними зеленими відтінками на обох руках. У тренді зелений френч, зелений декор, зелені камінці.

На кінець весни дизайнери радять обрати світлі відтінки зеленого: салатові, трав’яні, фісташкові. Їх можна також поєднати на обох руках одночасно, додавши фольгу, зелений металік або стемпінг. 

Нагадаємо, раніше ми розповідали, який дизайн педикюру на літо завжди у тренді. Цей варіант є універсальним і доречно пасуватиме до будь-якого образу.