Стильні та універсальні: ТОП-3 варіанти червоного педикюру для літа 2023 року

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Червоні нігті ніколи не вийдуть із моди, переконані стилісти. Це стосується не лише манікюру, а й педикюру. Червона класика пасує під будь-який образ і доречна жінкам всіх вікових категорій. Раніше ми розповідали, які варіанти педикюру будуть у моді влітку 2023 року, а тепер розкажемо про найтоповіші дизайни червоного педикюру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Червоний колір — універсальний, водночас стильний, нарядний і вишуканий. Влітку 2023 року актуальним буде і червоний педикюр, пише fashion-woman.com.

ТОП-1. Класичний червоний

Перше місце серед найефектнішого педикюру в червоних тонах посідає класичний однотонний колір. Він може мати різні відтінки: від темнішого до світлішого, але без дизайну, блискіток і камінців. Можна обрати і глянцевий, і матовий кольори. Червоні нігтики пасують до будь-якого взуття, не залежно від його стилю і кольору.

ТОП-2. Блискучий червоний

Влітку 2023 року стильним буде червоний із додаванням блискіток. Нігтики матимуть гарне сяяння під сонячним промінням. Доречними будуть використані втирки, червона голограма чи просто прозорі блискітки поверх червоного. 

ТОП-3. Червоний педикюр із декором

Червоний колір виглядає ефектно як класичним, так і з декором. Це можуть бути акварельні краплі, фольга, стемпінг, малюнки чи слайдери. На червоному гарно виглядають білі або металічні смужки, квіти, абстракція і геометричні фігури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про модний манікюр для літа 2023 року. Любительницям яскравих нігтиків дизайнери запропонували трендовий стиль русалоньки .