Літній педикюр 2023: ТОП-5 наймодніших кольорів

Манікюр і педикюр

Юлія Бражнік

Журналістка

До літа залишилося всього нічого і скоро ми почнемо носити відкрите взуття, а це означає, що настав час приводити ніжки в порядок і вибирати наймодніший лак для нігтів. Цього сезону в тренди потрапили м'якіші і нейтральніші відтінки, хоча місце для яскравих кольорів все ж таки залишилося.

До речі, ви пам'ятаєте, що вже давно пройшла мода, коли нігті на руках і ногах фарбували в один колір? Сьогодні педикюр і манікюр можуть перегукуватися за дизайном та кольорами, а можуть виглядати як дві зовсім різні історії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модні кольори педикюру 2023

Легкий блиск на нігтях

Це варіації на тему "педикюр без педикюру", тобто максимальна натуральність, жодних яскравих кольорів, лише акуратні та доглянуті нігтики. Єдине, що можна зробити — це покрити нігті світлим відтінком нюду або лаком з легким блиском, що нагадує безбарвний блиск для губ.

Відтінки металік

Це можуть бути відтінки срібла, золота, міді, ви також можете повторювати нейл-дизайн із розплавленим металом. Плюс такого манікюру в тому, що він ідеально виглядає в рамках повсякденного образу і ошатно, коли ви одягаєте вечірню сукню.

Неонові фарби

Завжди безпрограшний та завжди актуальний варіант на літо. Неоновий жовтий, зелений, синій виглядають яскраво та стильно. Можете доповнити педикюр модним цього сезону декором: метеликами, сердечками, квітами.

Відтінки моря та неба

Це може бути дуже ніжний та акуратний педикюр. Вибирайте ніжно-блакитний, небесний, колір морської хвилі. Для літа 2023 року нейл-арт майстри рекомендують вибирати холодну палітру, щоб комбінувати з одягом у різних кольорах.

Лавандовий

Чудовий ніжний і досить нейтральний колір. Майстри манікюру та педикюру називають цей колір одним із наймодніших у цьому сезоні. Він помітний, але елегантний, підходить будь-якій формі нігтів і добре виглядає із взуттям будь-якого кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми також розповідали про модний манікюр "золота година". Цей нейл-дизайн виглядає розкішно та елегантно.