Педикюр і стемпінг: модні дизайни для всіх вікових категорій (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Увійшовши в ринок індустрії краси, стемпінг одразу набрав піків популярності. Цей вид нейл-арту підкорив модниць своєю якістю, чіткістю найтонших ліній та складністю малюнку. Ми розповідали вам про те, як стильно оформити нігті фруктовим принтом , а тепер покажемо, як стемпінг може довершити образ ваших ніжок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Декоративний педикюр стане родзинкою для вашого відкритого взуття, якщо на нігтиках буде стемпінг. Це — штамп, який відбиває будь-який тонкий, складний, декоративний малюнок на поверхню нігтя.

Ви можете обрати різні форми, кольори та зафіксувати малюнок як глянцевим, так і матовим фінішем. Нейл-майстри рекомендують використовувати для педикюру саме глянцевий варіант покриття, тому що він не вбирає в себе пил доріг та легко миється.

Для літа можна обрати ніжні варіанти дизайну, принти із комахами, квітами, тваринами або контрастні малюнки. До стемпінгу пасують всі кольори нігтів, навіть якщо ви захочете оздобити кожен пальчик у різний колір. Гарно виглядає і градієнт, виконаний на великому пальці, поверх якого застосовано стемпінг.

Нагадаємо, раніше ми писали про класичний червоний педикюр. Нейл-майстри показали, як легко перетворити строгу класику на романтичну.