Голлівуд у захваті від усього українського! Зірка "Пліткарки" засвітилася у стильному вбранні від Gasanova (ФОТО)

Ікони стилю

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

І ось знову голлівудські зірки обирають вироби від українських брендів. Цього разу увагу публіки привернула Келлі Разерфорд, яка засвітилася на публіці в образі від нашого бренду Gasanova. Фото дивіться на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Американська актриса Келлі Разерфорд, відома глядачам по ролі Лілі ван дер Вудсен у популярному серіалі "Пліткарка", а також фільмам "Крик-3" та мильній опері "Мелроуз Плейс", відвідала ексклюзивний світський захід Raffaello Summer Day. На червоній доріжці зірка постала у жакеті від відомого українського бренду Gasanova.

Про це дизайнерка родом з Донецька, Ельвіра Гасанова, поділилася на своїй сторінці в Instagram. Засновниця бренду показала фото зірки у своєму творінні та підписала їх такими словами:

Так пишаюся! Це велика честь! Дякую, що вибираєте нас.

На заході актриса сяяла в елегантному білому жакеті, який прикрасили витончені стрази. Вона поєднувала його з шовковою сукнею у відповідному кольорі. На ногах зірки можна було помітити білі босоніжки на невисоких підборах.

Аксесуари також зіграли не останню роль цьому образі. Келлі Разерфорд доповнила своє розкішне вбрання круглими сережками та срібною сумкою, яка чудово підкреслила мерехтливий комір жакета.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що зараз усі зірки у захваті від української естетики. Днями Вікторія Бекхем представила розкішну сукню у кольорах українського прапора, яка стане справжнім хітом цього літа.

Фото: Getty Images