Формула стилю: одні штани та 5 повсякденних образів

Практичні поради

Юлія Бражнік

Журналістка

Найпоширеніший запит, з яким звертаються до стилістів: "Мені нема чого носити". Але після детального розбору гардероба може з'ясуватися, що носити є що, просто клієнти не завжди можуть роздивитись очевидні образи.

Сьогодні пропонуємо зробити щось на зразок віртуального розбору гардероба. Припустимо, у вашій шафі вже давно лежать білі широкі штани з високою талією. Беремо їх за основу і підбиратимемо верх, щоб вийшло 5 стильних повсякденних образів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З чим носити білі штани навесні та влітку

Чорно-білий образ

З білими штанами завжди гарно виглядає чорний верх. Ця парочка квітів вже стала класикою і ви ніколи не помилитеся, якщо виберете чорну футболку, майку, чорний гольф або жакет до білих штанів. Образ можна розбавити яскравими аксесуарами. Але намагайтеся складати цей аутфіт так, щоб у цьому було не більше трьох кольорів.

Джинсова сорочка

Денім сходиться практично з будь-якими речами і базові білі штани не є винятком. Якщо немає джинсової сорочки, то підійде джинсова куртка, під яку можна вдягнути топ. Зі взуття підійдуть білі кросівки, однотонні мокасини або балетки, босоніжки.

Білий з білим

Непогана комбінація, але пропонуємо розбавити total white look кольоровими аксесуарами або хоча б чорними. Це може бути чорний пояс, годинник із чорним ремінцем або сумка. Якщо не знаєте, як комбінувати речі, то скористайтеся прийомом "сендвіч" .

Накидки

Білі штани можна комбінувати з різним взуттям і додавати до них різні топи, блузки і сорочки. А ось поєднати лук, гармонізувати його, внести родзинку допоможе стильна легка накидка. Можливо, у вас у шафі є однотонний трикотажний кардиган або тонкий легкий плащ — вони теж можуть підійти.

Образ "прибережної бабусі"

Стиль був популярний минулого року і ніхто не заважає повторити вам образ "прибережної бабусі" в 2023. Надягайте тільник, накидайте на плечі легкий светр, надягайте солом'яний капелюх. Шукайте у своєму гардеробі речі із натуральних матеріалів природних пастельних відтінків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми розповідали, які фасони суконь назавжди вийшли з моди .