Сяючий тренд: як носити речі в кольорі металік у повсякденному житті (ФОТО)

Практичні поради

Юлія Бражнік

Журналістка

Речі у кольорі металік завжди були і будуть актуальними. Прадва ще зовсім нещодавно їх розцінювали лише як речі для дискотеки або якогось гламурного заходу. Але ці часи давно минули і стилісти вже давно не обмежують себе якимись рамками, чого і нам бажають.

З чим носити металік у повсякденному житті

Ми часто розповідаємо про те, що ошатні речі, речі для дискотеки, надто химерні та яскраві цілком можна носити у повсякденному житті. Це стосується і речей у сріблястому та золотому кольорі. Українська стилістка Галина Паньків дала у своєму Instagram корисні поради, як носити металік у повсякденності:

  • розбавляйте базовими речами. Наприклад, сріблясті штани можна носити з чорним або сірим верхом, з оверсайз речами, трикотажем;

  • можете використовувати в образі металік міні: сумки, ботильйони, короткі спідниці. Всі ці деталі легко впишуться у ваш повсякденний образ та зроблять його цікавим та сучасним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світові стилісти також радять сміливо носити металік не лише з нагоди якихось урочистостей. Вони кажуть, що для сяйва не потрібен привід і вам варто почати сяяти вже зараз. Стилісти дають свої рекомендації:

  • використовуйте з речами кольору металік прості деталі гардеробу без додаткових прикрас. Яскравою деталлю у вашому образі буде одна річ кольору металік, а решта речей її відтінятиме;

  • сукня довжини максі в кольорі металік ідеально зійдеться з вашим бежевим тренчем або темним лонгслівом. Це так просто: міксувати гламурні речі із базовими;

  • найпростіший спосіб носити блузку кольору металік — це поєднати її з джинсами або джинсовою спідницею. Це унікальне комбо ви не захочете взагалі знімати.

Ми підібрали найяскравіші та стильні образи з кольором металік, які ви могли б носити щодня:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, з чим та як носити джинсовий комбінезон. З цією деталлю гардеробу можна створювати актуальні образи.