Стильно і зручно: ТОП-5 варіантів взуття під вишиванку

Модні тренди

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Вишивка пасує усім без винятку. Вона може частково декорувати одяг — джинси, клатчі, обідки для волосся, або ж повністю брати на себе акцент — сорочки та сукні вишиванки. Головне — правильно довершити свій образ у такому вбранні. Раніше ми розповідали, які вишиванки є у Володимира Зеленського , а тепер розкажемо, що взувати під вишиванку.

Невідповідні до вишиванки туфлі можуть зробити ваш образ старомодним. Тому варто звернути увагу на трендові варіанти взуття, які вигідно підкреслять ваш стиль, пише life.nv.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТОП-1. Підбори

До сукні або сорочки завжди пасуватимуть підбори. Це можуть бути як туфлі, так і босоніжки. Високий каблук пасує під джинси, брюки та спідниці. Підбори додають романтичного настрою і вишуканості. Такий образ бездоганно пасуватиме як для роботі в офісі, так і для побачення.

ТОП-2. Кросівки

У наш час кросівки стали невід'ємним взуттям у жіночому гардеробі. Сучасні модниці вміло поєднують спортивне взуття із сукнями та спідницями. Варіантів кросівок нині безліч: на платформі, масивні та класичні. Усі вони гарно пасують до коротких і довгих вишитих суконь.

ТОП-3. Балетки і сандалі

Бездоганно пасують до вишиванок балетки, сандалі, мюлі та все інше подібне взуття на пласкій підошві. Вони вигідно підкреслюють фігуру у поєднанні з джинсами-кльош і додають шарму до класичних брюк. А балетки чи сандалі без каблука разом із вишиванкою в стилі бохо асоціюється із модою Франції минулого сторіччя.

ТОП-4. Ковбойські черевики

До вишиванки стильно пасують ковбойські черевики. Вони ефектні з джинсами, спідницями та шортами. Личить таке взуття і під сукні. Ковбойські черевики додадуть до вашого образу етномотивів, фактурності та багатошаровості. Із цим варіантом взуття ви будете виглядати ексклюзивно та стильно.

ТОП-5. Високі чоботи

Ботфорди і жокейські чоботи — ще один варіант поєднання стилю та індивідуальності. Вони пасують до суконь, спідниць і штанів. Разом із вишиванкою таке взуття надасть шарму навіть найпримхливішій жінці. До речі, британські модниці Кейт Мосс та Кіра Найтлі також носять до вишиванок високі чоботи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які блузи стануть модними влітку 2023 року. Дизайнери назвали ТОП-5 фасонів та принтів, які пасуватимуть жінкам будь-якого віку.