Яку сукню обрати на випускний? Головні тренди 2023 року (ФОТО)

Модні тренди

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо ви вже знаєте, коли у вашій школі буде випускний , час закрити найважливіше питання — вибрати "ту саму" святкову сукню для випускного балу. Ми зібрали наймодніші варіанти 2023 року, які дозволять вам бути справжньою королевою вечора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Випускний вечір — одна з найбільш зворушливих та незабутніх подій, яку за своєю значущістю можна порівняти з весіллям. І сукня, в якій дівчина проводить цей важливий день, залишається в пам'яті на все життя. Тому так важливо з особливим трепетом та мудрістю підійти до її вибору.

Щоб вибрати ідеальне плаття на випускний, потрібно враховувати свої особливості фігури, колір, фасон, особисті уподобання та, звичайно, тренди. Про них ми й поговоримо у цьому матеріалі. Як виглядають наймодніші випускні сукні 2023 року? Дивіться далі у нашому матеріалі.

Пишні сукні

Почнемо з класики. У 2023 році пишні сукні все ще популярні. Цей силует прийшов до нас у 50-х роках і, на щастя, він підходить практично всім, адже створює ідеальну фігуру у вигляді пісочного годинника. Пишна сукня на випускний підійде тим дівчатам, які хочуть виглядати святково та елегантно.

Сукні з рюшами

У 2023 році рюші та волани — одні з головних трендів, які можна помітити в колекціях багатьох брендів. До того ж сукня з рюшами на випускний вечір допоможе створити дівочий та романтичний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукні-комбінації

Можна вибрати на випускний і сукню в білизняному стилі. Така модель вже не перший рік залишається серед головних трендів. Варто сказати, що особливістю таких суконь є їх простий крій, який створює витончений і водночас сексуальний образ.

Сукні з асиметричним подолом

Тренд на асиметрію нікуди не зникає. Якщо ви бажаєте на випускному виглядати не просто красиво, але ще й оригінально, зверніть увагу на сукні з асиметричним подолом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, який макіяж зробити на випускний , щоб виглядати бездоганно. Радимо вам взяти на замітку три модні варіанти в стилі Хейлі Бібер.

Фото: Pinterest