Гламурні ніжки: ТОП-3 найзвабливішого взуття на липень 2023 (ФОТО)

Модні тренди

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Босоніжки та сланці, оздоблені у декоративні квіти, стрази і навіть фрукти увійшли в ТОП-3 наймоднішого взуття липня 2023 року. Одна із родзинок цього взуття — відсутність підйому, який підкреслить ваш природний ріст, грацію і темперамент під час ходи. Раніше ми писали про наймодніші сарафани , а тепер розкажемо, яке взуття купляти на літо.

Пишні банти 

У моді — взуття, оздоблене великим, пишним бантом. Такий дизайн візуально зменшує ніжку, підкреслюючи її витонченість. Бант може бути будь-якого кольору. Оберіть улюблені відтінки, або ті, що пасують під ваш гардероб. Банти можуть бути у горошок, кольорову абстракцію та виконані з фатину.

Літні мотиви 

Ексклюзивно будуть виглядати на ніжках сланці чи босоніжки, оздоблені ягодами, фруктами або мушлями. Таке взуття настільки незвичне, що пасуватиме і до шортів, і до сукні. Ваші ніжки завжди будуть виглядати нарядно і стильно.

Стрази та намистинки  

Під сонячними променями завжди святково і яскраво виглядають блискучі стрази. Взуття із таким оздобленням можна носити як щодня, так і на вихід. Воно пасує під буденні наряди і навіть вечірню сукню.

Не вийшли з моди і намистинки. У тренді — великі перламутрові перли, поєднані із декоративними камінцями та блискітками. Гарно виглядає на ніжках також мікс із намистинок: поєднайте разом великі, маленькі та середні перлинки.

Нагадаємо, раніше ми писали про модні джинсові куртки. Дизайнери показали, із чим їх носити, та як оздобити, щоб виглядати ультрамодно.

Фото: Pinterest