Гороскоп на 16 вересня 2023 року: ми стаємо тим, про що думаємо

Гороскоп на сьогодні

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

16 вересня 2023 — Місяць у знаку Терези. Символ 3 місячної доби — леопард. Цей момент означає, що всі плани та починання, задумані та розпочаті в попередні дні місячного циклу, нарешті, починають набувати своєї форми та розвиватися у часі та просторі. Третій місячний день характеризується напористістю, потужністю та сплеском енергії, іноді навіть агресивністю. З енергетичної точки зору це дуже сильний і навіть потенційно небезпечний день.

Що ще цей день, 16 вересня, підготував для кожного зі знаків Зодіаку? Ділимося з вами унікальним астрологічним прогнозом від HOCHU.ua. А ви не забувайте підписатися на наші спільноти у  Viber  і  Telegram, аби регулярно дізнаватися найсвіжіші астропрогнози на день, а також на  чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гороскоп на сьогодні за знаками Зодіаку

Гороскоп на 16 вересня 2023 – ОВЕН

Сьогодні краще перенести зустрічі із друзями чи родичами, навіть якщо вони були заплановані заздалегідь. У кращому випадку вони можуть пройти не так приємно, як ви очікували, а в гіршому випадку можуть закінчитися сваркою або непорозумінням.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні чудовий день для активного відпочинку, особливо з огляду на те, що це вихідний. Проведіть його активно та з користю, щоб отримати максимум задоволення та відпочити по-справжньому.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – БЛИЗНЮКИ

Сьогодні краще утриматися від ухвалення важливих рішень як на особистому, так і на господарсько-побутовому рівні. Енергія дня може спровокувати помилки, тому краще зачекати на більш відповідний час.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – РАК

Сьогодні представникам вашого знака краще не замикатися у собі та не проводити час в ізоляції. Активне спілкування на всіх рівнях допоможе підняти настрій та надати оптимізму.

Читати такожХолоднокровні та сніжні: ці знаки Зодіаку люблять осінь та зиму

Гороскоп на 16 вересня 2023 – ЛЕВ

Не витрачайте гроші без роздумів, особливо якщо вам хочеться щось купити під впливом спалаху азарту. Ймовірно, покупки, зроблені поспіхом, можуть виявитися невдалими, і вам потім доведеться шкодувати про свою марнотратство.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – ДІВА

Уникайте сварок через дрібниці, оскільки вони можуть перерости у довготривалі конфлікти. Не давайте недоброзичливцям шансу зачепити вас чи викликати образу.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – ТЕРЕЗИ

Сьогодні краще утриматися від ухвалення важливих рішень. Є ризик плутати бажане з дійсним і робити помилкові висновки, що може призвести до невірних висновків.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – СКОРПІОН

Сьогодні не рекомендується братися за серйозні справи, навіть якщо вони стосуються побутових турбот. Наприклад, краще відкласти генеральне прибирання, оскільки завершити його успішно сьогодні навряд чи вдасться.

Читати такожКому не можна носити рубін: езотерики назвали причини та наслідки

Гороскоп на 16 вересня 2023 – СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні існує висока ймовірність конфліктів у сімейних стосунках. Щоб уникнути подібних ситуацій, важливо виявляти максимальне терпіння та розуміння до близьких людей, навіть якщо вони здаються вам нестерпними.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – КОЗОРІГ

Не слід давати поради тим, хто не просить про них, особливо у питаннях особистого життя. Ваші поради можуть бути сприйняті як небажане втручання, що може спричинити образу.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – ВОДОЛІЙ

Фільтруйте уважно дзвінки від друзів та знайомих, обговорюйте тільки справді важливі теми та уникайте безглуздих розмов. Ваш час дорогий, не витрачайте його даремно.

Гороскоп на 16 вересня 2023 – РИБИ

Сьогодні не рекомендується проводити ділові переговори, оскільки вони не принесуть успіху. Якщо хтось спробує вас втягнути, краще відкладіть такі розмови. Скажіть, що у вихідний не хочете обговорювати професійні питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також астрологи розповіли, що нас чекає  сонячне затемнення 14 жовтня. Що нам принесе ця унікальна подія та як до неї підготуватися? Читайте у нашому матеріалі.