Навіщо виливати рідину для полоскання рота в унітаз? Простий та дієвий лайфхак

Лайфхаки

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Редакція HOCHU.ua продовжує ділитися  корисними лайфхаками , які роблять життя простішим і кращим. Не так давно ми розповідали, як швидко розм'якшити вершкове масло , а тепер розкриємо секрет, який допоможе вам прибрати неприємний запах з ванної кімнати.

Через невеликий простір і відсутність належної вентиляції в туалеті нерідко стоїть не найприємніший запах, якого складно позбутися. Santeplusmag діляться дуже простим та ефективним лайфхаком, який допоможе усунути цю проблему.

Ви не повірите, але ополіскувач для рота відмінно дезінфікує різні поверхні, серед яких і унітаз, звідки нерідко виходить неприємний запах. Рідина для полоскання рота не тільки очищає поверхні, але ще й вбиває бактерії завдяки спирту та іншим компонентам, що міститься в ній.

Як очистити унітаз за допомогою рідини для полоскання рота?

Налийте трохи засобу в будь-яку посудину, а потім вилийте її в унітаз, намагаючись покрити всі зони. Зачекайте пів години, поки засіб подіє, а потім потріть внутрішню частину унітаза щіткою і добре помийте його. Вуаля, тепер ваш унітаз виблискуватиме чистотою, а у ванній стоятиме приємний аромат свіжості!

Також дізнайтеся, навіщо ставити соду у духовку .