Біле залишиться білим: як прати білі речі — перевірений лайфхак від мам

Лайфхаки

Юлія Бражнік

Журналістка

З білими речами буває дуже складно: вони швидко забруднюються, гірше відпираються, швидко стають жовтими. За білими речами потрібно постійно стежити та вчасно видаляти плями, правильно зберігати, щоб не було жодних контактів з іншими речами.

Наближається літо, а це означає, що білий стане одним із найпопулярніших кольорів для літніх образів. У ньому легко переноситься спека і з ним просто створювати стильні образи, адже білий сходиться з будь-якими речами. Ми вирішили підготувати вас і розповісти про те, як прати білі речі, щоб вони залишалися білими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Народний спосіб прання білих речей

Австралійка Діана Сантос — мама двох дітей та популярна у своїй країні дизайнерка інтер'єрів та організаторка простору. У своєму Instagram вона часто дає корисні поради щодо прибирання та різні лайфхаки з прання. Ми вирішили поділитися з вами однією її рекомендацією щодо прання білих речей. Отже, лайфхак полягає в наступному:

  • завантажте в барабан пральної машини ваші білі речі — завантажуйте не повністю, речам має бути просторо;

  • тепер покладіть пральний порошок і ополіскувач у відповідні відсіки або спеціальні капсули прямо в барабан — як завжди;

  • і тепер секретні інгредієнти: додайте дві повні чайні ложки харчової соди і дві — солі. За словами Сантос, ці два інгредієнти зроблять чудеса з вашими білими речами;

  • тепер виберіть температуру теплої води та увімкніть свій звичний режим.

Цей лайфхак зібрав величезну кількість переглядів, лайків та коментарів. Інші мами писали, що вже перевірили лайфхак, і він виявився дуже крутим. За їхніми словами, біла спідня білизна, постільна білизна та інші білі речі після прання сяяли. Спробуйте й ви!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про те, як позбутися неприємного запаху в пральній машині . Зібрали 5 найефективніших способів.